Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, răspuns clar în privința lui Ianis Hagi: „Nu pot comenta despre jucători care nu sunt aici cu noi!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 martie 2023, 19:45

Andorra – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, răspuns clar în privința lui Ianis Hagi: Nu pot comenta despre jucători care nu sunt aici cu noi!”

Edi Iordănescu, rrefuzat de chinezi

Edi Iordănescu, în timpul conferinței de presă / Antena Sport

Andorra – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu a oferit un răspuns clar în privința lui Ianis Hagi. Fotbalistul de la Rangers nu a fost convocat pentru meciurile cu Andorra și Belarus, iar Gică Hagi și-a exprimat public nemulțumirea pentru această situație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România este primul meci și va putea fi urmărit în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 25 martie, de la 21:45. România – Belarus e pe 28 martie, de la ora 21:45.

Andorra – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, răspuns clar în privința lui Ianis Hagi: „Nu pot comenta despre jucători care nu sunt aici cu noi!”

„Nu pot comenta despre jucători care nu sunt acum aici cu noi, cu tot respectul pentru fiecare dintre nume. Oricine are ușile deschise la echipa națională, dar focusul acum este doar pe joc. Am avut o poziție suficient de clară. Ar fi lipsă de respect din partea mea pentru fotbaliștii mei ca eu să vorbesc despre jucători care nu sunt acum aici.

Responsabilitatea este a mea, decizia este a mea. După ce se va termina această acțiune, vom analiza jocurile și apoi mă voi apleca un pic și pe ce s-a discutat în spațiul public pentru că momentan nu mi-am permis să mă ocup de asta.

Mi se pare că avem „calitatea” asta să creăm foarte multă presiune artificială. Această presiune nu îi face bine echipei naționale. Așa cum am spus, decizia este a mea pentru că și responsabilitatea este a mea. Eu hotărăsc”, a declarat Edi Iordănescu la conferința de presă premergătoare meciului cu Andorra.

Reclamă

Andorra – România LIVE VIDEO | Ciprian Marica i-a dat un sfat lui Edi Iordănescu: „El trebuie să traseze o idee de joc simplă, clară!”

Andorra – România LIVE VIDEO | Ciprian Marica i-a dat un sfat lui Edi Iordănescu. Fostul atacant al naționalei României crede că actualul selecționer trebuie să stabilască o idee clară de joc, astfel încât toți jucătorii României să poate performa la nivelul optim.

„Vreau să uit ceea ce a fost, mă concentrez pe ceea ce va fi, pe experiența pe care a acumulat-o Edi Iordănescu. Sper că a înțeles situația și că putem forma un nucleu care să se lupte de la egal la egal cu cei de nivelul nostru.

Vreau să cred că Andorra și Belarus ne sunt cel puțin de același nivel, să nu spun că suntem favoriți, că nu ne place acest statut. Hai să o luăm din aproape în aproape, trebuie să câștigăm aceste două jocuri. Vom vorbi și de Israel, Elveția.

Reclamă 4 / 0/3

Elveția este net superioară, clar. Văd doar rolul antrenorului acolo, tactica. Dacă antrenorul va citi adversarul și va ști să-i contracareze punctele forte și să vină cu un element surpriză, așa avem o șansă.
L-am văzut pe Mirel Rădoi euforic, am încercat să mergem peste ei și am luat patru de la Norvegia. L-am văzut pe Cosmin Contra, a încercat un presing avansat, am avut și meciuri bune, dar când am tras linie n-am avut o calificare.

Edi trebuie să reușească să le traseze jucătorilor o idee de joc simplă, clară. Nu trebuie să mai învățăm jucătorii să joace fotbal la echipa națională. Ei vin cu un bagaj de cunoștințe, trebuie să dai doar direcția și să fie cât mai clară această direcție”, a spus Ciprian Marica, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și