Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO | Gică Hagi, revoltat după declarația lui Edi Iordănescu: “I-a dat mesaj lui Ianis după ce a anunțat lotul! E inadmisibil!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 martie 2023, 23:45

Andorra – România LIVE VIDEO | Gică Hagi, revoltat după declarația lui Edi Iordănescu: “I-a dat mesaj lui Ianis după ce a anunțat lotul! E inadmisibil!”

Gică Hagi a avut o nouă declarație după neconvocarea lui Ianis

Gică Hagi a avut o nouă declarație după neconvocarea lui Ianis

Andorra – România LIVE VIDEO | Gică Hagi a fost extrem de revoltat după declarația lui Edi Iordănescu. Fiul “Regelui” n-a fost inclus nici măcar pe lista preliminară a stranierilor de la echipa națională. Selecționerul „tricolorilor” a explicat că l-a înștiințat pe mijlocașul lui Rangers că nu va fi convocat, imediat după ce a fost anunțat lotul final pentru meciurile cu Andorra (25 martie, ora 21:45) și Belarus (28 martie, 21:45).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul meci al “tricolorilor” din preliminariile EURO 2024 se va disputa sâmbătă, de la ora 21:45, în Andorra, și va fi transmis în direct și în exclusivitate la Antena 1 și în AntenaPLAY, precum și LIVE VIDEO pe AS.ro.

Andorra – România LIVE VIDEO | Gică Hagi, revoltat după declarația lui Edi Iordănescu

Gică Hagi a revenit cu o nouă declarație categorică, după ce Edi Iordănescu a decis să nu-l cheme pe fiul său, Ianis Hagi, la echipa națională.

„Regele” s-a arătat nemulțumit din cauză că selecționerul a decis să-i dea vestea lui Ianis printr-un mesaj text, abia după ce a anunțat lotul final.

Managerul de la Farul Constanța consideră că este inadmisibil ca un jucător de calibrul lui Ianis să fie tratat astfel, chiar dacă mijlocașul a revenit recent după o accidentare îndelungată.

Reclamă

“S-au trimis mesaje. Nu confundați a sta de vorbă cu a trimite mesaje. Ca fotbalist, să văd că nu sunt pe lista de convocare a stranierilor este un șoc. Am fost jucător, e un șoc. După ce a anunțat lista, i-a dat mesaj. Asta e inadmisibil, pentru că a declarat că Ianis lipsește.

Gică Hagi, un nou mesaj pentru Edi Iordănescu: „Nu e dorit la echipa națională!”

Cum lipsește Ianis? Nu e dorit. Dacă era dorit, era acolo, el e sănătos. Ianis a făcut antrenamente cu noi trei zile, am văzut foarte bine. Sută la sută nu are cum sa fie, dar Ianis e un jucător foarte important, minim 30 de minute poate să joace.

Un jucător important, într-o campanie de calificare, într-o luptă, când merge sănătos și e pe teren, trebuie să facă parte minim pe lista preliminară, nu vorbesc de a fi convocat. Dacă Ianis nu e convocat în lista stranierilor…

Reclamă 4 / 0/3

Cu tot respectul, Ianis joacă la cel mai mare club, la cel mai titrat club. E cel mai bun tânăr jucător de acolo. El e pe teren, e sănătos”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Edi Iordănescu a explicat neconvocarea lui Ianis Hagi la națională

Edi Iordănescu susține că lipsa minutelor de joc, la Rangers, dar și faptul că vine după o accidentare de durată, l-au determinat să nu-l convoace pe Ianis Hagi la națională.

„La momentul când am anunțat lotul lărgit, Ianis avea 64 de minute jucate în toate competițiile după 13 luni de pauză. Primul lucru pe care l-am făcut și primul jucător cu care am comunicat după ce am anunțat lotul lărgit, exact în aceeași zi, a fost Ianis Hagi.

În toată această perioadă am ținut legătura constant cu el, cum am făcut cu toți jucătorii care au traversat sau traversează perioade mai dificile. Am comunicat cu el și am transmis că, din punctul nostru de vedere, încă nu este la capacitate maximă. Nu este în toată puterea ca să vină și să ajute echipa națională.

Noi considerăm, văzându-i toate minutele jucate de la revenire, că încă mai are nevoie de timp, sprijin, iar noi suntem alături de el total. Avem încredere mare în revenirea lui și o așteptăm cu nerăbdare. Dar are nevoie de puțină continuitate la echipa de club, pentru a avea 0 riscuri când îl aducem și pentru el, și pentru echipa medicală”, a declarat Edi Iordănescu, pentru FRF TV.

Recomandări
  • Gică Hagi, revoltat după declarația lui Edi Iordănescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și