Închide meniul
EXCLUSIV

Andorra – România LIVE VIDEO | Florin Bratu a comentat decizia lui Edi Iordănescu de a nu-l lua pe Ianis Hagi la națională: „Dacă dorești să-l ajuți, poți să-l convoci!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 martie 2023, 22:28

Andorra – România LIVE VIDEO | Florin Bratu a comentat decizia lui Edi Iordănescu de a nu-l lua pe Ianis Hagi la națională: Dacă dorești să-l ajuți, poți să-l convoci!”

Ianis Hagi, dezvăluiri despre unitatea din vestiarul echipei naţionale

Ianis Hagi / Profimedia

Andorra – România LIVE VIDEO | Florin Bratu a comentat, în exclusivitate, pentru AS.ro, decizia lui Edi Iordănescu de a nu-l lua pe Ianis Hagi la naționala României! În luna martie, România va disputa două partide oficiale, cu Andorra și Belarus, în preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul Andorra – România va putea fi urmărit, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 21:45.

Andorra – România LIVE VIDEO | Florin Bratu a comentat decizia lui Edi Iordănescu de a nu-l lua pe Ianis Hagi la națională

Florin Bratu susține că este foarte important ce discuție a avut Edi Iordănescu cu Ianis Hagi, înainte să definitiveze lista jucătorilor convocați la echipa națională.

„Nu știu ce discuții a avut Edi Iordănescu cu Ianis Hagi. Acum, sunt două soluții. Dacă dorești să-l ajuți pe Ianis Hagi și să transmiți un mesaj, în același timp, celor de la Rangers, că este un jucător important pentru echipa națională, poți să-l convoci.

Dacă te gândești, în momentul de față, că Ianis Hagi a stat mai bine de un an și nu a jucat, da, poți să te gândești să convoci un alt jucător. Acum, contează foarte mult, și poate Edi ne va spune într-o zi, ce a discutat și ce a căzut de acord cu Ianis Hagi. E clar că Ianis Hagi va fi, pe viitor, un pion important pentru echipa națională”, a declarat Florin Bratu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Gică Hagi, atac la Edi Iordănescu, după ce Ianis Hagi nu a fost convocat

„Nu vreau ca opinia publică să fie prost informată. Ianis, în momentul de față, este sănătos. Nu poate să joace mai mult, dar e sănătos. Au apărut discuții despre ce cred unii și alții.

Ianis nu e important pentru antrenorul echipei naționale. Daca era important, se afla măcar pe lista străinilor. Când i se comunică că e un jucător important, de ce nu face parte dintre jucătorii convocați?

Au avut loc discuții. I s-a comunicat că e un jucător foarte important pentru echipa națională. Nu e pus nici măcar pe lista preliminară. Înseamnă că Ianis nu contează pentru echipa națională.

Reclamă 4 / 0/3

Aici nu vorbim de a juca, vorbim de lista preliminară. Dacă i se comunică jucătorilor, în discuții, că e un jucător important pentru echipa națională… ce putem să înțelegem din toată asta?

Înseamnă că nu e important pentru Edi Iordănescu și echipa națională. Nu mă deranjează, e o realitate. Nu e important pentru echipa națională! Nu e normal să declari public că îți lipsesc jucători foarte importanți și, cand e, nu face nici măcar parte din lista preliminară.

Antrenorul întotdeauna decide cine vine și cine nu vine. E responsabilitatea lui. Nu putem să jucăm la două sau trei capete. Vorbim de o listă, nu de convocare! Probabil că o să fie convocat atunci când o să fie într-o formă foarte bună și nu o să aibă ce să mai facă.

E o situație foarte clară. Mie mi se pare că Ianis nu e important pentru echipa națională. A fost unul dintre cei mai buni jucători de la echipa națională, înainte să se accidenteze.

Pitu cât joacă? Cât a jucat în ultimele zece meciuri? Vorbesc de unul de-al meu. Păi de ce e în listă? Ianis nu e. Ianis poate să facă mai multe decât Pitu în 10 minute, probabil, dată fiind experienţa lui. Cred eu că antrenorul ne-a dat un mesaj foarte clar”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 20/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 9/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 2/0);

Reclamă

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (FCSB, 9/0), Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 9/0), Darius Olaru (FCSB, 9/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Adrian Șut (FCSB, 0/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 0/0), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Octavian Popescu (FCSB, 5/0);

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10).

Programul complet al meciurilor României din preliminariile EURO 2024

Recomandări
  • Andorra – România LIVE VIDEO | Florin Bratu a comentat decizia lui Edi Iordănescu de a nu-l lua pe Ianis Hagi la națională

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și