Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO | Mesajul lui Ilie Dumitrescu pentru Edi Iordănescu, după ce Andrei Ivan nu a fost convocat: „Trebuie să ai şcoala vieţii!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 martie 2023, 12:46

Andorra – România LIVE VIDEO | Mesajul lui Ilie Dumitrescu pentru Edi Iordănescu, după ce Andrei Ivan nu a fost convocat: „Trebuie să ai şcoala vieţii!

Ilie Dumitrescu i-a dat replica lui Gigi Becali, după ultimele declarații ale patronului FCSB

Ilie Dumitrescu / Captură Antena Sport

Andorra – România LIVE VIDEO | Ilie Dumitrescu i-a transmis un mesaj lui Edi Iordănescu, după ce Andrei Ivan nu a fost convocat la echipa naţională pentru primele meciuri din preliminariile EURO 2024. Fostul internaţional susţine că selecţionerul ar fi trebuit să poarte o discuţie cu atacantul oltenilor, deoarece este un jucător care nu ar fi trebuit să lipsească din lotul „tricolorilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se duelează cu Andorra, în deplasare, în primul meci din preliminariile EURO 2024. Meciul va fi sâmbătă, de la ora 21:45, exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. De asemenea, duelul va fi şi în format live video, pe AS.ro.

Andorra – România LIVE VIDEO | Mesajul lui Ilie Dumitrescu pentru Edi Iordănescu, după ce Andrei Ivan nu a fost convocat

Ilie Dumitrescu a comentat neconvocarea lui Andrei Ivan. Fostul internaţional susţine că Edi Iordănescu ar fi trebuit să poarte o discuţie personală cu atacantul oltenilor, pentru că acesta este un jucător important.

De asemenea, „Mister” susţine că selecţionerul este nevoit să gestioneze şi relaţiile cu jucătorii capricioşi, deoarece nu există multe soluţii la echipa naţională.

„Eu m-aș fi urcat în avion sau în mașină și m-aș fi dus să vorbesc cu Ivan. E un jucător special, sunt mai mulți jucători speciali. Trebuie gestionată relația cu ei, nu să alegi să nu vorbești. Pentru că nu mai avem jucători la Dortmund, la Juventus…

Reclamă

Prefer să știu să gestionez 30 de jucători, cu mare tact, pentru că nu am soluții, să-i fac să se simtă importanți. Sunt niște chestii pe care trebuie să le simți. Păcat că nu mai antrenez, asta e! Pe cuvânt.

În postura de selecționer, trebuie să ai școala vieții, e o artă”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Andrei Ivan, prima reacție după ce nu a fost convocat la națională

Andrei Ivan s-a declarat dezamăgit de faptul că nu a fost convocat la echipa națională. Ba mai mult, fotbalistul oltenilor a dezvăluit că nimeni din partea echipei naționale nu i-a transmis că nu se va afla în lotul României.

Reclamă 4 / 0/3

Sincer vă spun, chiar nu vreau să comentez despre domnul selecționer. Mă așteptam să fiu la echipa națională, în ultima perioadă am fost într-o formă bună.

Nu am comentat la nimeni, vă spun foarte sincer. Am fost trimis în tribună în meciul cu Muntenegru. Nu mi-a spus nimeni că nu sunt în lot. Nu a vorbit nimeni cu mine. Mă așteptam să vorbească cineva, era normal să vină la mine cineva și să zică: «Bă, nu ești în lot».

Eu am crezut că o sa fiu convocat. Pentru mine, e frustrant că nu sunt acolo. Dar eu trebuie să merg înainte. Eu cred că, dacă voi înscrie la fiecare meci, e imposibil să nu mă convoace.

Nu am greșit nimănui. Nu am cui să cer scuze. De fiecare dată, când am fost la națională, am dat tot”, a declarat Andrei Ivan, la finalul partidei cu FCSB.

Recomandări
  • Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Edi Iordănescu
  • Ce a declarat „Mister”, după ce Andrei Ivan nu a fost convocat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și