Închide meniul
EXCLUSIV

Andorra – România LIVE VIDEO Nicolae Stanciu, optimist înaintea debutului în preliminariile EURO 2024: „Sper să sărbătorim împreună!”

Cosmin Cioboată Publicat: 18 martie 2023, 15:47

Reclamă
Andorra – România LIVE VIDEO Nicolae Stanciu, optimist înaintea debutului în preliminariile EURO 2024: „Sper să sărbătorim împreună!

Nicolae Stanciu are încredere că România se poate califica la EURO 2024

Nicolae Stanciu are încredere că România se poate califica la EURO 2024

Andorra – România LIVE VIDEO Nicolae Stanciu este optimist înaintea debutului în preliminariile EURO 2024. Mijlocașul de 29 de ani a fost convocat de Edi Iordănescu la națională pentru meciurile cu Andorra și Belarus, din noua campanie de calificare. Meciul de debut, din Andorra, se va disputa pe 25 martie (ora 21:45) și va fi transmis în direct și în exclusivitate la Antena 1 și în AntenaPLAY, precum și LIVE VIDEO pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu își dorește să oprească „seceta” calificărilor României la turneele finale. Naționala noastră a participat ultima oară la EURO 2016. Stanciu a jucat și la turneul din Franța, din urmă cu 7 ani, și visează să reprezinte din nou România la un Campionat European.

Andorra – România LIVE VIDEO Nicolae Stanciu este optimist înaintea debutului în preliminariile EURO 2024

Mijlocașul de la Wuhan Three Towns a avut un sezon excelent în China, unde a devenit campion, iar acum este pregătit pentru noua aventură de la echipa națională.

Stanciu a dezvăluit că echipa lui Edi Iordănescu este mult mai unită și matură, înainte de startul în preliminariile EURO 2024.

Nicolae Stanciu consideră că grupa de calificare a României este accesibilă. „Tricolorii” se vor lupta cu Andorra, Belarus, Kosovo, Elveția și Israel.

Reclamă
Reclamă 4

„Nu știu dacă e un nou început de drum. Este o nouă campanie, pornim destul de încrezători. Cu toții avem un scop, acela de a merge la EURO, iar eu sunt foarte optimist că vom reuși acest lucru. Am spus-o și nu m-am ferit niciodată. Este o grupă destul de accesibilă, având în vedere că puteam să picăm cu echipe mult mai tari. Este o grupă din care putem și trebuie să ne calificăm, iar la finalul campaniei, în luna noiembrie, sper să sărbătorim calificarea împreună.

Nicolae Stanciu vrea la EURO 2024: „Suntem mult mai maturi!”

La anul se vor face 8 ani (n.r. – de la ultima calificare la EURO), îmi doresc și știu că toți băieții, tot grupul, ne dorim acest lucru, să ajungem la Campionatul European. Cred că am ajuns cu toții la o maturitate fotbalistică mare și am reușit deja să formăm un grup unit, cu multă calitate, iar acum ne rămâne doar să arătăm asta pe teren.

(Reporter – Sunteți ca o familie?) Da, se simte și am simțit asta în septembrie, la meciurile pe care le-am jucat. Din punctul meu de vedere, avem un grup cu o calitate enormă. Suntem un grup mult mai unit, toată lumea trage la aceeași căruță. Suntem mult mai maturi, ne înțelegem mult mai bine și trebuie să arătăm lucrul ăsta pe teren, mai ales când îmbrăcăm acest tricou. Sunt foarte foarte încrezător că vom reuși să ne calificăm”, a spus Nicolae Stanciu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, selecţionerul Edi Iordănescu se va baza pe Radu Drăguşin în startul campaniei de califcare la EURO 2024. De asemenea, AS.ro a anunţat şi faptul că Edi Iordănescu a preferat să îl lase pe Ştefan Tîrnovanu la naţionala de tineret a României, la rugămintea lui Emil Săndoi.

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 20/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 9/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 2/0);

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (FCSB, 9/0), Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 9/0), Darius Olaru (FCSB, 9/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Adrian Șut (FCSB, 0/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 0/0), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Octavian Popescu (FCSB, 5/0);

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10).

România luptă pentru calificarea la EURO 2024. Programul complet

  • Andorra – România (25 martie, Antena 1)
  • România – Belarus (28 martie)
  • Kosovo – România (16 iunie, Antena 1)
  • Elveția – România (19 iunie)
  • România – Israel (9 septembrie)
  • România – Kosovo (12 septembrie, Antena 1)
  • Belarus – România (12 octombrie, Antena 1)
  • România – Andorra (15 octombrie)
  • Israel – România (18 noiembrie)
  • România – Elveția (Antena 1)

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:01

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

10:51

Simone Biles s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

10:28

Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: „Am fi putut câştiga cu 8-1”

10:07

Maria Semeniciuc a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și