Închide meniul

Andrea Compagno, în atacul naționalei României? „E o onoare mare!”. Ce a spus italianul despre naturalizare

Cosmin Cioboată Publicat: 12 octombrie 2022, 17:21

Reclamă
Andrea Compagno, în atacul naționalei României? „E o onoare mare!. Ce a spus italianul despre naturalizare

Andrea Compagno şi-a regăsit pofta de gol! Golgheterul Ligii 1 a marcat în derby-ul FCSB - Farul

Andrea Compagno, bucuros după un gol marcat pentru FCSB / Hepta

Andrea Compagno, în atacul naționalei României? Vârful italian de la FCSB a vorbit despre acest scenariu răsunător și a dat de înțeles că ar fi tentat de o naturalizare, în viitor. „E o onoare mare!„, a răspuns Compagno, jucătorul cu 4 goluri în 7 apariții în tricoul vicecampioanei din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno este golgheterul la zi din Liga 1, cu 9 reușite pentru fostul club, FC U Craiova 1948, și actuala sa echipă, FCSB.

Andrea Compagno, în atacul naționalei României? „E o onoare mare, mă simt bine aici!”

Atacantul de 26 de ani a fost întrebat dacă se gândește să îmbrace într-o bună zi tricoul naționalei României. Andrea Compagno nu exclude varianta respectivă și susține că „sunt fericit aici, în România”.

În plus, jucătorul lui Gigi Becali se descurcă deja excelent în ceea ce privește limba română:

„Naționala are atacanți, pe Alibec, pe Pușcaș. E o onoare mare, dar e prea devreme acum pentru așa ceva. Mă simt bine aici în România, sunt fericit. Cel mai important e să vrei să înveți, româna e similară cu italiana.

Reclamă
Reclamă

Din primul rând am vrut, ca formă de respect, să învăț limba română. Trebuia să vorbesc română, pentru că sunt în România. Nu ceilalți să vorbească în italiană sau engleză cu mine”, a spus Andrea Compagno, potrivit sport.ro.

Mario Camora este singurul străin naționalizat, care a jucat până acum pentru naționala României. Fundașul portughez, de la CFR Cluj, a adunat 8 selecții la prima reprezentativă a țării noastre, fiind debutat de Mirel Rădoi, în 2020

Gigi Becali a primit răspunsul de la FC Argeș, după ce a anunțat că îl vrea pe Arnold Garita!

Gigi Becali vrea să-i aducă concurență lui Andrea Compagno în linia de atac a FCSB-ului. Patronul vicecampioanei României a pus ochii pe Arnold Garita, de la FC Argeș.

Reclamă

Becali a primit răspunsul de la FC Argeș, după ce a anunțat că îl vrea pe atacantul de 27 de ani, Arnold Garita. Primarul din Pitești, Cristian Gentea, a asigurat că jucătorul camerunez va rămâne în Trivale, conform contractului semnat în această vară.

Becali își dorește să-l transfere pe Garita la FCSB în iarnă, însă conducătorii lui FC Argeș nu iau în calcul această variantă. Primarul din Pitești a anunțat că este exclus ca atacantul camerunez să părăsească echipa în următoarea fereastră de mercato.

„E greu să mai găsești un jucător de calibrul său”, a declarat Cristian Gentea, cel care se ocupă de finanțarea clubului din Trivale, prin intermediul Primăriei.

Arnold Garita a marcat 4 goluri în 12 meciuri pentru FC Argeș și s-a transformat în principala țintă a lui Gigi Becali pentru campania de transferuri din iarnă.

„Din ce știu de la Consiliul Director al clubului, Garita mai are doi ani de contract cu FC Argeș și nu se pune problema unui transfer imediat. Avem și noi un target legat de Garita și anume acela de a-l păstra la noi.

În plus, e greu să mai găsești un jucător de calibrul său în pauza de iarnă. Știți cum este cu această fereastră de mercato, nu se fac transferuri spectaculoase”, a spus Cristian Gentea, pentru Digisport.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:28

FCSB – RFS LIVE TEXT (22:00). Campioana României își începe aventura în Europa League! Echipele probabile

9:04

Victor Osimhen nu s-a ferit de cuvinte după Galatasaray – PAOK 3-1! Ce mesaj a avut vedeta, pentru echipa lui Răzvan Lucescu

9:00

VIDEOEduard Ionescu, înfrângere dramatică la China Smash 2024. A condus cu 2-0 la seturi şi a ratat 3 mingi de meci în decisiv

8:37

Mihai Stoica și-a făcut „temele” înainte de FCSB – RFS! Ce calități au letonii: „Nu o dau în Dan Petrescu, dar..”

8:09

Helmut Duckadam, mesaj direct înainte de FCSB – RFS! Verdict despre adversara campioanei: „Nu are rost să ne temem”

8:04

Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”

1 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 2 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 3 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou
Citește și