Închide meniul

Andrea Compagno, cu gândul la titlu după „dubla” de senzație din FCSB – FC Argeș 3-2: „Când ai jucători buni, vrei tot mai mult!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 octombrie 2022, 23:47

Andrea Compagno, cu gândul la titlu după „dubla de senzație din FCSB – FC Argeș 3-2: „Când ai jucători buni, vrei tot mai mult!

Andrea Compagno a egalat în meciul cu Anderlecht

Andrea Compagno, în tricoul lui FCSB / Hepta

Andrea Compagno e cu gândul la titlu după „dubla” de senzație din FCSB – FC Argeș 3-2. Atacantul pe care Gigi Becali a plătit 1.5 milioane de euro a marcat patru goluri în patru meciuri pentru echipa roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno are ambiţii mari după succesul cu FC Argeş. Atacantul vrea ca echipa roş-albastră să obţină primul succes şi în grupele UEFA Conference League.

Andrea Compagno, cu gândul la titlu după „dubla” de senzație din FCSB – FC Argeș 3-2

„Nu a fost uşor, dar e ce trebuie. Sunt fericit că am câştigat. Ne place să câştigăm. Succesul a venit după un meci dificil. Nu mă gândesc la bani, ci doar la ceea ce vrea antrenorul. A fost un meci greu, dar am arătat că putem. Încep să dau totul. E important să ai atitudine.

Nu mă gândesc doar la mine, ci şi la echipă. Nu e o întâmplare. (n.r. întrebat despre titlu) Când ai jucători buni în echipă vrei tot mai mult. Trebuie să continuăm aşa, să tot câştigăm. În Europa, toate meciurile sunt dificile!”, a declarat Andrea Compagno, potrivit digisport.ro.

Andrea Compagno, „dublă” de senzație în FCSB – FC Argeș 3-2

Andrea Compagno a reușit o dublă de senzație în FCSB – FC Argeș, pe Arena Națională, și a ajuns la 4 goluri în 4 partide pentru roș-albaștri, în Liga 1. Italianul este golgheterul la zi din Liga 1, cu 9 reușite adunate pentru FC U Craiova 1948 și FCSB.

Reclamă

Andrea Compagno a ieșit din nou la rampă în tricoul FCSB-ului. În partida cu FC Argeș, vârful de 26 de ani a lovit prima oară în minutul 11, după o acțiune superbă în careul piteștenilor, și a restabilit echilibrul pe tabelă.

Italianul a ieșit din nou la rampă în minutul 64, după ce arbitrul George Găman a dictat lovitură de la 11 metri. Crețu a fost faultat în careu de Calcan, iar centralul a primit confirmarea din camera VAR că decizia sa este corectă.

Compagno și-a asumat responsabilitatea și a executat penalty-ul, cu un șut puternic în dreapta lui Cătălin Straton. A fost cel de-al 4-lea gol marcat de atacantul de 26 de ani pentru FCSB, în 4 meciuri disputate în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Farul și Universitatea Craiova sunt celelalte două „victime” ale jucătorului transferat de Gigi Becali de la FC U Craiova 1948.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
Vezi toate știrile
Citește și