Închide meniul
Video

Andrei Burcă, gafă de proporţii în România – Kosovo. Radu Drăguşin a salvat incredibil de pe linia porţii!

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2023, 23:30

Reclamă

Andrei Burcă, gafă de proporţii în România - Kosovo

Radu Drăguşin a intervenit salvator / AS.ro

Andrei Burcă a făcut o gafă de proporţii în meciul România – Kosovo, din preliminariile EURO 2024. Fundaşul central al lui Edi Iordănescu a fost aproape să îi ajute pe adversari să deschidă scorul pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 29, Burcă le-a făcut un cadou incredibil kosovarilor. Pus sub presiune de Rashica, fundaşul care joacă în Arabia Saudită, la Al Akhdoud, a trimis mingea spre Horaţiu Moldovan.

Andrei Burcă, gafă de proporţii în România – Kosovo

Burcă nu s-a asigurat înainte să paseze şi i-a oferit balonul „pe tavă” chiar lui Vedat Muriqi. Golgheterul oaspeţilor a intrat în posesia mingii, l-a driblat pe portarul tricolorilor şi a şutat. A fost la un pas să înscrie, dar Radu Drăguşin a intervenit superb.

Drăguşin a salvat mingea chiar de pe linia porţii şi ne-a salvat de la primirea unui gol ca şi făcut. Jucătorul lui Genoa a avut cea mai importantă intervenţie a meciului!

Echipa de start a României: Moldovan – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu – Cicâldău, Screciu, Stanciu – Hagi, Puşcaş, Coman

Reclamă

Rezerve: 1. Târnovanu, 16. Aioani – 4. Rus, 6. M. Marin, 7. Alibec, 13. Mihăilă, 17. Bîrligea, 18. R. Marin, 19. Olaru, 21. Moruțan, 22. Camora, 23. Sorescu

Nicolae Stanciu, dialog uluitor cu fanii români după ce România – Kosovo a fost întrerupt

Nicolae Stanciu a avut un dialog uluitor cu fanii români după ce România – Kosovo a fost suspendat. Căpitanul naţionalei României a mers la ultraşii români care au aprins torţe pentr a-i face să se calmeze.

Meciul dintre România şi Kosovo a fost întrerupt după ce fanii români au aprins torţe, au afişat bannere cu implicaţii politici şi au scandat avut mai multe scandări care i-au inflamat pe fanii români.

Reclamă 4 / 0/3

Nicule, noi nu trebuia să jucăm meciul ăsta„, i-au transmis fanii lui Nicolae Stanciu. Mai mult, aceştia au scandat „Serbia, Serbia” şi „Kosovo e Serbia”.

Duelul dintre România şi Kosovo a fost întrerupt din cauza torţelor şi a mesajul afişate de suporterii români! Fanii „tricolorilor” au aruncat materiale pirotehnice pe teren, şi au început să scandeze împotriva kosovarilor. Partida dintre România şi Kosovo se vede în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. De asemenea, meciul este şi în format live video, pe AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și