Închide meniul

Andrei Vochin, replică pe măsură pentru Marius Șumudică, după ce a atacat naționala României: „Când ai jucat cu Gibraltar, la CFR, te-a deranjat bariera de la aeroport!”

Cosmin Olteanu Publicat: 27 martie 2023, 22:52

Andrei Vochin, replică pe măsură pentru Marius Șumudică, după ce a atacat naționala României: Când ai jucat cu Gibraltar, la CFR, te-a deranjat bariera de la aeroport!”

Marius Şumudică a obţinut o victorie uriaşă la FIFA

Marius Șumudică, în timpul unui meci / Profimedia

  • Andrei Vochin, replică pe măsură pentru Marius Șumudică, după ce a atacat naționala României
  • 52 de ani are Marius Șumudică

Andrei Vochin a avut o replică pe măsură pentru Marius Șumudică, după ce a atacat naționala României! Marius Șumudică a criticat trupa lui Edi Iordănescu, după ce nu a reușit să se impună cu mai mult de 2-0, în fața reprezentativei Andorrei, în preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vochin, consilier al președintelui FRF, Răzvan Burleanu, este de părere că Marius Șumudică are o problemă personală cu Edi Iordănescu.

Andrei Vochin, replică pe măsură pentru Marius Șumudică, după ce a atacat naționala României

În replică, Andrei Vochin i-a adus aminte lui Marius Șumudică faptul că, în perioada în care o antrena pe CFR Cluj, a învins-o doar cu 2-1 pe Lincoln Red Imps, campioana Gibraltarului, în turul al doilea din preliminariile Champions League.

Reclamă

„Cred că are ce are cu Edi Iordănescu, bănuiesc. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Şumi parcă a venit după Edi la CFR Cluj, că după Şumi a venit Dan Petrescu. 

Eu ştiu ce o fi fost? Declaraţia lui e exagerată, e clar. O fi Andorra neica nimeni, dar şi tu, când ai jucat cu Gibraltar, la CFR, înţeleg că te-a deranjat bariera de la aeroport, dar ai bătut cu 2-1, nu 2-0. 

Reclamă

Probabil că are ceva cu Edi (n.r. Iordănescu) şi vrea să mărească presiunea. E motivator foarte bun”, a declarat Andrei Vochin, pentru orangesport.ro.

Ce a spus Marius Șumudică

„Nu a declarat că nu mai vine la echipa națională. Eu țin legătura cu el. Și-a dorit foarte mult să facă parte din echipa națională, dar Edi probabil merge pe un nucleu de fotbaliști. El știe cel mai bine ce are de făcut. El va răspunde în fața lumii.

Aici te judecă lumea! Nu te mai judecă două televiziuni sau astea, aici te judecă lumea. Dacă nu te califici din grupa asta, nu că e rușinos, ci trebuie să-ți pui legitimația și să-i dai foc. Dacă nu te califici din grupa asta, e ca și cum ai pierde cu Tunari, cu Sticla Arieșul Turda. Așa o văd eu. Poate sunt eu mai exigent și o să zică lumea că vorbește Șumudică din afară.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă interesează, eu am spus tot timpul că nu mă văd selecționer, nu îmi doresc să fac o muncă de birou. Eu sunt mai din ăsta de stradă, mai de teren, mie îmi place să miros iarba zi de zi.

Ar fi un eșec impardonabil și cred că ar trebui să plece toată lumea, de la A la Z. Toată lumea! Dacă eu nu am rezultate la echipa de club și pleacă președintele, crezi că mai rămâne antrenorul? Pleacă cu toții!

Nu știu dacă e vina lui Burleanu. El zice de fiecare dată că nu decide el, că e o Comisie Tehnică. Comisia aia să ridice mâna fiecare și să nu mai… dacă un selecționer va fi demis și e ales de Comisia Tehnică, pleacă și tu, bă, Comisia Tehnică! Ridică mâna și du-te!

Decât să mă plimb cu avioane prin toate țările și să am la dolce vita… nu, frate, nu mai merge! Acum, dacă n-are rezultate, te ușuie imediat. Și la mine în campionat au dat 7 antrenori afară. Pe mine nu, sunt apreciat, dar poate va veni și vremea să fiu dat afară, când va răspunde și președintele care m-a angajat.

Toată lumea să răspundă! Nu numai unul. Îl aruncăm pe Edi că a greșit? Nu, toți, și cei din Comisia Tehnică. Probabil n-a fost soluția oportună la momentul respectiv”, a declarat Marius Șumudică.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”