Închide meniul

Marius Șumudică, mesaj dur pentru Edi Iordănescu: „Dacă nu te califici, trebuie să-ți pui legitimația și să-i dai foc!”

Cosmin Olteanu Publicat: 27 martie 2023, 16:34

Marius Șumudică, mesaj dur pentru Edi Iordănescu: Dacă nu te califici, trebuie să-ți pui legitimația și să-i dai foc!”

Marius Şumudică a identificat marea problemă a lui Octavian Popescu

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia Images

  • Marius Șumudică, mesaj dur pentru Edi Iordănescu
  • 52 de ani are Marius Șumudică

Marius Șumudică a avut un mesaj dur pentru Edi Iordănescu! Antrenorul celor de la Al-Raed consideră că naționala României nu are voie să nu se califice la EURO 2024, având în vedere că, în opinia sa, are adversari facili în preliminarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șudumudică este de părere că selecționerul Edi Iordănescu ar trebui să-și dea „foc” legitimației de antrenor, dacă nu va califica România la EURO 2024.

Marius Șumudică, mesaj dur pentru Edi Iordănescu

Pe lângă Edi Iordănescu, Șumudică i-a luat în colimator și pe oamenii, din Federație, care decid cine ocupă postul de selecționer.

Reclamă

„Nu a declarat că nu mai vine la echipa națională. Eu țin legătura cu el. Și-a dorit foarte mult să facă parte din echipa națională, dar Edi probabil merge pe un nucleu de fotbaliști. El știe cel mai bine ce are de făcut. El va răspunde în fața lumii.

Aici te judecă lumea! Nu te mai judecă două televiziuni sau astea, aici te judecă lumea. Dacă nu te califici din grupa asta, nu că e rușinos, ci trebuie să-ți pui legitimația și să-i dai foc. Dacă nu te califici din grupa asta, e ca și cum ai pierde cu Tunari, cu Sticla Arieșul Turda. Așa o văd eu. Poate sunt eu mai exigent și o să zică lumea că vorbește Șumudică din afară.

Reclamă

Nu mă interesează, eu am spus tot timpul că nu mă văd selecționer, nu îmi doresc să fac o muncă de birou. Eu sunt mai din ăsta de stradă, mai de teren, mie îmi place să miros iarba zi de zi.

Ar fi un eșec impardonabil și cred că ar trebui să plece toată lumea, de la A la Z. Toată lumea! Dacă eu nu am rezultate la echipa de club și pleacă președintele, crezi că mai rămâne antrenorul? Pleacă cu toții!

Nu știu dacă e vina lui Burleanu. El zice de fiecare dată că nu decide el, că e o Comisie Tehnică. Comisia aia să ridice mâna fiecare și să nu mai… dacă un selecționer va fi demis și e ales de Comisia Tehnică, pleacă și tu, bă, Comisia Tehnică! Ridică mâna și du-te!

Reclamă 4 / 0/3

Decât să mă plimb cu avioane prin toate țările și să am la dolce vita… nu, frate, nu mai merge! Acum, dacă n-are rezultate, te ușuie imediat. Și la mine în campionat au dat 7 antrenori afară. Pe mine nu, sunt apreciat, dar poate va veni și vremea să fiu dat afară, când va răspunde și președintele care m-a angajat.

Toată lumea să răspundă! Nu numai unul. Îl aruncăm pe Edi că a greșit? Nu, toți, și cei din Comisia Tehnică. Probabil n-a fost soluția oportună la momentul respectiv”, a declarat Marius Șumudică.

România a învins-o pe Andorra

În prima etapă din preliminariile EURO 2024, România a învins-o pe Andorra, 2-0, grație golurilor marcate de Dennis Man și Denis Alibec. Meciul a putut fi urmărit, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

În următoarea patidă, „tricolorii” o vor întâlni, acasă, pe Belarus. Partida este programată marți, de la ora 21:45, pe stadionul „Arena Națională”, și va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost reprogramat. Toate meciurile, exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost reprogramat, din cauza condiţiilor meteo. Meciul se va juca miercuri, live în AntenaPLAY 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!" Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi
Liga 1 • 16:38
„Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi
Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid
Liga 1 • 15:55
Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid
Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi
Liga 1 • 12:15
„Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi
Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid
Liga 1 • 11:17
Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă!
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”