Închide meniul

Anghel Iordănescu, avertisment teribil pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Altfel stai acasă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2023, 13:37

Reclamă
Anghel Iordănescu, avertisment teribil pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Altfel stai acasă!

Anghel Iordănescu, avertisment teribil pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024

Ianis Hagi şi Anghel Iordănescu / Colaj Profimediaimages

Anghel Iordănescu a lansat un avertisment teribil pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024. Fostul selecţioner a dezvăluit că mijlocaşul lui Deportivo Alaves riscă să nu facă parte din lotul lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tata Puiu” a dezvăluit care este condiţia esenţială pe care trebuie să o îndeplinească Ianis Hagi pentru a putea juca la turneul final de anul viitor. E nevoit să fie titular meci de meci la echipa sa de club.

Anghel Iordănescu, avertisment teribil pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024

Întrebat dacă Ianis Hagi sau Florinel Coman ar putea fi chemaţi chiar dacă nu joacă meci de meci, Anghel Iordănescu a răbufnit. I-a cerut lui Edi Iordănescu să nu repete greşelile pe care el le-a făcut în trecut.

Stai acasă! Mi-aș permite, dar nu mai spun că intru în conflict cu selecționerul. Să nu facă eroarea pe care am făcut-o eu la Euro. Să-l întrebați pe el. Una capitală. Nu mă întrebați, că nu răspund„, a răbufnit fostul selecţioner al României.

Anghel Iordănescu e convins că niciun jucător, indiferent de nume, nu ar trebui să fie convocat dacă nu are „meciuri în picioare”.

Reclamă

Jucătorul trebuie să-și demonstreze valoarea, nu să i-o declare valoarea un patron sau conducător, că trebuie să fie la echipa națională.

(Păi, Ianis Hagi să spunem că e rezervă. Nu-l chemi la Euro?) Acasă! Nu poți să joci, hai să lămurim lucrurile. Fotbalul nostru suferă din punct de vedere fizic, al angajamentului, fotbalul nostru mai suferă prin ritmul de joc. Prin viteza de joc, dacă și așa suntem o nație care nu prea ne convine angajamentul și agresivitatea, determinarea adversarului, atunci cum poți să faci față la un campionat european dacă tu nu ești în ritm, pregătit, nu ai jocuri în picioare.

A, un meci poți să faci, o joci din talent, dorință. Dar, să joci trei meciuri la un asemenea nivel înseamnă că practic tragi echipa tu în jos. Eu sper că și Ianis Hagi și Rațiu și Răzvan Marin și Pușcaș și cine mai vreți dumneavoastră, sper că vor juca și își vor ridica nivelul de joc, de exprimare și vor convinge la echipele lor de club antrenorii pe care-i au„, a declarat Anghel Iordănescu la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 25 de ani, Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves. Fiul „Regelui” a jucat în 11 meciuri din La Liga. A fost titular de cinci ori!

Selecţionerul Belgiei, cuvinte mari la adresa lui Ianis Hagi

Domenico Tedesco este de părere că deşi pe hârtie echipa sa este favorita grupei la EURO 2024, pe teren situaţia poate sta diferit. El a precizat că naţionala României este o echipă tânără şi talentată şi i-a menţionat pe Ianis Hagi şi Radu Drăguşin.

România a câştigat grupa în faţa Elveţiei. Este o echipă foarte tânără şi foarte talentată, cu câţiva jucători interesanţi, cum ar fi Hagi, un nume mare, fiul lui Gheorghe. Dar nu este doar el: Drăguşin, de exemplu, este un fundaş central solid. Ca să menţionez doar câteva nume, dar deja îi cunosc puţin”, a spus tehnicianul, potrivit La Libre.

Tedesco a precizat că „nu există adversari uşori la un astfel de turneu”. „Ar fi ciudat să spunem că, pe hârtie, nu suntem favoriţi în această grupă. Pare mai uşoară decât Grupa B (Spania, Croaţia, Italia şi Albania, n.r.), dar cu toţii suntem în fotbal de suficient timp pentru a şti că hârtia nu este adevărul, iar hârtia nu este terenul”, a afirmat el.

„Slovacia, de exemplu, a terminat pe locul 2 în spatele Portugaliei şi a pierdut doar două meciuri, ambele în faţa Portugaliei: 1-0 şi 3-2. Acesta este doar un exemplu al diferenţei dintre hârtie şi teren”. El se aşteaptă la o oarecare adversitate împotriva rivalilor săi”, a mai spus tehnicianul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și