Închide meniul

Anghel Iordănescu, sfat preţios pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Cu riscul de a intra în conflict cu selecţionerul”

Alex Masgras Publicat: 19 noiembrie 2023, 19:21

Reclamă
Anghel Iordănescu, sfat preţios pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Cu riscul de a intra în conflict cu selecţionerul

Anghel Iordănescu, sfat preţios pentru Edi Iordănescu

Anghel Iordăenscu şi Edi Iordănescu, în timpul unui meci / Hepta

Anghel Iordănescu, sfat preţios pentru Edi Iordănescu înainte de EURO 2024. Fostul selecţioner a felicitat naţionala pentru calificarea la turneul final, după victoria cu Israel, şi a avut un sfat pentru fiul său, actualul selecţioner al „tricolorilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu i-a călcat pe urme tatălui său, după ce a obţinut alături de naţionala României calificarea la turneul final organizat de Germania vara viitoare.

Anghel Iordănescu, sfat preţios pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024

Fostul selecţioner al României a vorbit despre calificarea „tricolorilor” la EURO 2024. După ce a felicitat jucătorii şi staff-ul, spunând că fiul său este un antrenor mai bun decât a fost el, Anghel Iordănescu a avut un sfat pentru actualul selecţioner.

Anghel Iordănescu este de părere că fiul său trebuie să continue munca până la startul Campionatului European şi să descopere încă 5-6 jucători care să fie selecţionaţi în lunile umrătoare:

„Am apreciat echipa, concenterarea, faptul că au ştiut să sufere. În final, au câştigat. Ei şi el. Şi nu în ultimul rând, cu riscul de a intra în conflict cu selecţionerul, că de-abia de acum încolo trebuie să înceapă şi să caute în permanenţă şi să aducă la echipa naţională încă 5-6 jucători. Să îi descopere, să îi redescopere, să inventeze, să reinventeze 5-6 jucători noi la echipa naţionalălă”, a declarat Anghel Iordănescu, la digisport.ro.

Reclamă

De asemenea, fostul selecţioner a dezăluit că ştia de titularizarea lui George Puşcaş în meciul cu Israel. Atacantul lui Genoa a fost unul dintre cei mai criticaţi jucători din această campanie de calificare şi titularizarea sa a ridicat multe semne de întrebare.

În cele din urmă, decizia lui Edi Iordănescu s-a dovedit a fi una inspirată, Puşcaş marcând golul egalizator în meciul cu Israel.

„Sincer, ştiam că începe meciul cu Puşcaş şi ştiam că a reflectat foarte mult asupra acestei decizii. A fost inspiraţia lui şi a staff-ului. Jucătorului i s-a făcut o nedreptate prin ce s-a scris. A avut şi el o anumită poziţie, anumite manifestări, dar cifrele vorbesc pentru el. Să fii acolo în faţa porţii, atunci când a trebuit şi să marchezi într-un moment greu al echipei naţionale… Bravo lui!”, a mai spus Anghel Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu le-a mulțumit foștilor selecționeri ai echipei naționale. Ce a scris pe rețelele de socializare

Edi Iordănescu le-a mulțumit foștilor selecționeri ai echipei naționale! Acesta a transmis un mesaj superb după ce România s-a calificat la EURO 2024, după partida cu Israel.

„Tricolorii” au obținut calificarea în Ungaria, după 2-1 cu selecționata din „Țara Sfântă”. Partida de la Felcsut a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

După calificarea la EURO 2024, selecționerul echipei naționale a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare în care le-a mulțumit tehnicienilor care au pregătit, în trecut, prima reprezentativă a României

Este vorba despre Cosmin Conta și Mirel Rădoi care, în opinia actualului selecționer, au ajutat și ei la această calificare a „tricolorilor”.

„Mulțumesc, Mirel!! Mulțumesc, Cosmin!! La mijloc este și munca voastră!! Echipa națională a României vă salută!” a fost mesajul publicat de selecționerul echipei naționale, pe contul personal de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și