Închide meniul

Edi Iordănescu le-a mulțumit foștilor selecționeri ai echipei naționale. Mesaj superb după calificarea la EURO 2024

Alex Ioniță Publicat: 19 noiembrie 2023, 15:46

Reclamă
Edi Iordănescu le-a mulțumit foștilor selecționeri ai echipei naționale. Mesaj superb după calificarea la EURO 2024

Edi Iordănescu le-a mulțumit foștilor selecționeri ai echipei naționale

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Edi Iordănescu le-a mulțumit foștilor selecționeri ai echipei naționale! Acesta a transmis un mesaj superb după ce România s-a calificat la EURO 2024, după partida cu Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” au obținut calificarea în Ungaria, după 2-1 cu selecționata din „Țara Sfântă”. Partida de la Felcsut a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Edi Iordănescu le-a mulțumit foștilor selecționeri ai echipei naționale. Ce a scris pe rețelele de socializare

După calificarea la EURO 2024, selecționerul echipei naționale a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare în care le-a mulțumit tehnicienilor care au pregătit, în trecut, prima reprezentativă a României

Este vorba despre Cosmin Conta și Mirel Rădoi care, în opinia actualului selecționer, au ajutat și ei la această calificare a „tricolorilor”.

„Mulțumesc, Mirel!! Mulțumesc, Cosmin!! La mijloc este și munca voastră!! Echipa națională a României vă salută!” a fost mesajul publicat de selecționerul echipei naționale, pe contul personal de Facebook.

Reclamă

Cosmin Contra a fost selecționerul echipei naționale în perioada septembrie 2017 – noiembrie 2019. În perioada respectivă, „tricolorii” au ratat participarea la Cupa Mondială din 2018, dar și la Campionatul European din 2020.

În mandatul acestuia, naționala a jucat 24 de meciuri, din care a câștigat 13 partide, și a piercut 5 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Mirel Rădoi s-a aflat pe banca primei reprezentatve în perioada noiembrie 2019 – noiembrie 2021. În mandatul acestuia, „tricolorii” au ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2022, care s-a jucat în Qatar.

A pregătit România în 20 de partide, dintre care a câștigat 8 meciuri, a obținut 4 rezultate de egalitate și a suferit 8 înfrângeri.

Răzvan Burleanu a plâns după calificarea României

Răzvan Burleanu a dezvăluit că a plâns după Israel – România 1-2, meciul care ne-a adus calificarea la EURO 2024.

România poate chiar câştiga Grupa I din preliminarii, dacă nu pierde meciul cu Elveţia, ce va fi marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Cred că trebuie să începem cu povestea din timpul meciului şi de după meci. Ca să fiu într-un moment de sinceritate, v-am spus de la început că sunt foarte încrezător. După meci, am plâns, am plâns de bucurie. Meciul a fost trăit la cea mai înaltă intensitate.

Este a doua oară în viaţa mea când plâng de bucurie, prima oară am plâns de bucurie când s-a născut fata mea. Această calificare nu este una întâmplătoare, vine după mai multe rezultate. Aceste rezultate pregăteau acest rezultat. Un asemenea succes vine în momentul în care aveam nevoie. Această generaţie a făcut românii fericiţi.

Nu este doar o victorie a acestei generaţii de eroi, cum am numit-o, şi care de-abia de-acum ne va arăta ce poate. Vrem să avem un impact social”, a spus Burleanu, la revenirea în România.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și