Închide meniul

Anglia – România | Mirel Rădoi a vorbit despre plecarea de la naţională: „Oricând se poate termina acest contract!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iunie 2021, 20:40

Anglia – România | Mirel Rădoi a vorbit despre plecarea de la naţională: „Oricând se poate termina acest contract!

Dragoș Nedelcu nu va juca la Jocurile Olimpice

Hepta

Mirel Rădoi a vorbit despre plecarea de la naţională. După eşecul cu Georgia, 1-2, situaţia selecţionerului a fost principalul subiect de discuţie. Acesta a anunţat că are de gând să ducă la final înregul mandat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a vorbit despre plecarea de la naţională: „Sunt în continuare aici!

Anglia – România este cel mai tare meci din mandatul de selecționer al lui Mirel Rădoi. Statistic vorbind, acesta este cel mai slab selecționer din istoria naționalei, cu 6 înfrângeri în 11 meciuri și o medie de 2 goluri încasate de partidă.

„După fiecare meci trebuie să răspund la această întrebare. Sunt în fața dumneavoastră, sunt în continuare aici. Voi încerca până la final. Așa cum bine știți, e o clauză în contract, atât de partea Federației, cât și de partea mea, deci oricând se poate termina acest contract. Deocamdată sunt aici, nu mă gândesc la lucrul ăsta, mă gândesc că mâine avem un meci foarte important.

De lunea trecută, nu am citit nici măcar un articol despre ceea ce s-a vorbit, dar bănuiesc că sunt cam mereu aceleași 5-6-7 persoane care apar de fiecare dată după ce echipa națională pierde un meci. Până la urmă, fiecare are opinia lui, viziunea lui, strategia lui. Poate pe mulți îi mulțumește acest stil de joc, dar nu îi mulțumesc rezultatele. Pe alții, nu îi mulțumesc nici rezultatele, nici stilul de joc. Vom vedea în continuare ce va fi, pentru că e greu să mă pun și în poziția suporterilor.

Nu e ușor ca fiecare meci pe care îl dispută echipa națională să îl piardă. Mă pun și în locul lor și mă gândesc cum e să fii și suporter și să vezi că echipa națională are multe meciuri în care nu câștigă. Sper ca odată cu prima victorie să încercăm să avem mai mare încredere. Mâine seară, e un meci la care jucătorii nu mai au nevoie de nicio motivație din partea noastră. Va trebui să joace cu curaj, pentru că asta le-am cerut: să vedem curaj, personalitate, să respectăm ceea ce am antrenat”, a anunţat Mirel Rădoi la conferinţa de presă a meciului cu Anglia.

Reclamă
radoi-romania
SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta
Citește și:

Mirel Rădoi speră să dea marea lovitură la Middlesbrough

Amicalul de lux Anglia – România se va juca la Middlesbrough, unde selecţionerul Mirel Rădoi şi secundul său, Nicolae Dică, au jucat cel mai trist al meci al carierei lor de jucători. Mai mult, actualul selecţioner al englezilor, Gareth Southgate, le-a fost adversar.

„Tricolorii” nu au mai pierdut în faţa englezilor de 51 de ani, iar selecţionerul României vrea să păstreze bilanţul perfect.

„Un sentiment neplăcut la prima vedere, dar chiar a fost un meci senzaţional. Din păcate pentru noi nu s-a terminat aşa cum ne-am dorit, să facem parte din acea finală. Chiar dacă înainte de noi avusese loc un scenariu asemănător, între Middlesbrough şi Basel, nu am învăţat nimic din episodul acela. Dar până la urmă rămâne o performanţă a fotbalului românesc”, a mai spus Rădoi la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mirel Rădoi a vorbit despre plecarea de la naţională
  • Anunţul făcut de selecţioner

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează Vezi toate știrile
Citește și