Închide meniul

Antrenorul care s-a autopropus la echipa națională, după refuzul lui Dan Petrescu. „Pentru mine, e un vis!”

Alexandru Ivan Publicat: 20 decembrie 2021, 19:17

Antrenorul care s-a autopropus la echipa națională, după refuzul lui Dan Petrescu. „Pentru mine, e un vis!

Răzvan Burleanu, făcut praf după ce negocierile cu Ladislau Boloni au picat

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Antrenorul care s-a autopropus la echipa națională
  • Anunțul a fost făcut după refuzul lui Dan Petrescu

Nicolae Dică s-a autopropus la echipa națională, la puțin timp după ce Dan Petrescu i-a refuzat pe șefii FRF. Fostul secund al lui Mirel Rădoi a recunoscut că, pentru el, ar fi un vis să ajungă selecționerul primei reprezentative.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică s-a autopropus la echipa națională, după refuzul lui Dan Petrescu

”A fost timp şi este timp în continuare să pună selecţioner, pentru că mai este până la primul joc oficial. Nu cred că ar fi o problemă că nu avem selecţioner până acum. Eu nu am un CV aşa bogat. Pentru mine, e un vis să ajung la echipa naţională antrenor. Am fost secund. Să ajung principal e un vis, sper vreodată să ajung”, a spus Nicolae Dică, potrivit telekomsport.ro.

Nicolae Dică și-a început cariera de antrenor la SCM Pitești și a ajuns „principal” la FCSB, în 2017. El a fost aproape să câștige titlul și a fost ultimul care i-a dus pe roș-albaștri în gurpele unei cupe europene și în primavara europeană. După FCSB, Dică a mai antrenat-o pe FC Argeș, după care i s-a alăturat lui Mirel Rădoi la echipa națională.

Reclamă

În cei doi ani de mandat la FRF, Nicolae Dică și Mirel Rădoi au adunat 20 de meciuri pe banca României. Tricolorii nu și-au îndeplinit principalul obiectiv, calificarea la barajul pentru CM 2022, iar Dică și Rădoi au plecat după ce contractul cu FRF a expirat.

Dan Petrescu a refuzat echipa națională

Azi a avut o întâlnire de urgenţă între Dan Petrescu şi Neluţu Varga, în care cei doi au vorbit despre CFR şi planurile de viitor. Astfel, clujenii l-au convins pe „Bursuc” să rămână în Gruia, pentru a lua titlul.

Reclamă

Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu au negociat personal cu antrenorul CFR-ului, dar Neluțu Varga nu a vrut să-i dea drumul decât dacă FRF i-ar fi plătit clauza de reziliere, lucru refuzat de FRF.

Am discutat. Nu pleacă nicăieri. Va continua la CFR Cluj”, a spus patronul lui CFR, citat de playsport.ro. Între timp, Petrescu a început curățenia de iarnă la CFR Cluj.

Adrian Mutu, favorit să devină noul selecționer

După refuzul lui Petrescu, Răzvan Burleanu va trebui să se orienteze către alt antrenor, iar primul pe listă este Adrian Mutu. „Briliantul” e liber de contract și e mult mai ieftin decât Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Mutu, ar fi a doua colaborare cu FRF. „Briliantul” a fost selecționerul României U21 în perioada ianuarie 2020 – martie 2021. Cu el la conducere, tricolorii mici au terminat neînvinși la Campionatul European, într-o grupă cu Olanda, Ungaria și Germania.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii