Închide meniul
EXCLUSIV

Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 martie 2024, 22:45

Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!

Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu

Dennis Man, după România - Irlanda de Nord / Antena Sport

Ciprian Marica a făcut un anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus. Fostul atacant al României a spus că Dennis Man este jucătorul care a crescut cel mai mult şi nu degeaba este monitorizat de marile echipe din Italia şi nu numai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marica mai spune că, în funcţie de evoluţia de la echipa naţională, Dennis Man poate prinde un transfer uriaş după EURO.

Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus

Man e jucatorul pe care l-am remarcat şi în ultimul nostru amical. Un jucător care pare că a crescut, nu întâmplător se vorbeşte despre el că ar pleca spre alte echipe mai bune. Sunt curios cum va juca la echipa naţională şi cât de important va fi pentru echipa noastră naţională. Sunt convins că va face o alegere înţeleaptă. Sunt convins că vor fi câteva transferuri după acest EURO„, a spus Ciprian Marica în exclusivitate le AntenaSport.

Ionel Dănciulescu a avut cuvinte uriaşe pentru Dennis Man, după ce jucătorul de la Parma a marcat golul din meciul cu Irlanda de Nord. Pentru România urmează meciul cu Columbia, marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ionel Dănciulescu a spus că Dennis Man are o atitudine de lider şi că a devenit un jucător care face diferenţa. Totodată, Dănciulescu a vorbit şi despre amicalul cu Columbia, care se va juca la Madrid. Dănciulescu e de părere că „tricolorii” trebuie să se autodepăşească dacă vor un rezultat bun.

Reclamă

Euforia şi aşteptările erau mult mai mari pentru că veneam după o calificare frumoasă pentru fotbalul românesc. Nu a fost o partidă grozavă, au fost şi improvizaţii. E clar că mai sunt multe lucruri de pus la punct. Cel mai important pentru Edi Iordănescu este ca marea majoritate a jucătorilor din străinătate să aibă meciuri în picioare. Am văzut mare parte şi meciul din Spania şi Columbia. Este o echipă care arată extraordinar de bine, cu jucători valoroşi care evoluează în campionate puternice. Va fi o altă partidă. Columbia e o echipă care vrea să joace, se deschide, lasă spaţii. Trebuie să ne autodepăşim şi să jucăm bine şi să obţinem un rezultat pozitiv. S-au dus vremurile, nu cred că se mai gândeşte nimeni la răzbunare.

E un meci de califcare foarte important pentru Edi. Timp mai există pentru a remedia anumite probleme. E important pentru marea majoritate să aibă meciuri în picioare. Edi merge pe continuitate, pe grup. Mi-e greu să cred că vor apărea jucători noi. Trebuie să vorbim la superlativ despre evoluţia lui Man şi de transformarea lui. Am văzut un jucător cu personalitate, accelerează, driblează, un jucător complet din toate puncte de vedere. La portar nu cred că avem probleme, chiar dacă Moldovan nu apără. Nici la fundaşii centrali nu avem probleme, poate pe benzi. Încă nu ştim dacă nu îl ia pe Mitriţă, mai este timp până atunci. Este unul dintre cei mai buni jucători din campionatul nostru.„, a spus Ionel Dănciulescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și