Închide meniul

Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man: „E un jucător complet! Să vorbim la superlativ despre el!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 martie 2024, 17:39

Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man: „E un jucător complet! Să vorbim la superlativ despre el!

Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man

Captură AntenaSport

Ionel Dănciulescu a avut cuvinte uriaşe pentru Dennis Man, după ce jucătorul de la Parma a marcat golul din meciul cu Irlanda de Nord. Pentru România urmează meciul cu Columbia, marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Dănciulescu a spus că Dennis Man are o atitudine de lider şi că a devenit un jucător care face diferenţa. Totodată, Dănciulescu a vorbit şi despre amicalul cu Columbia, care se va juca la Madrid. Dănciulescu e de părere că „tricolorii” trebuie să se autodepăşească dacă vor un rezultat bun.

Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man

Euforia şi aşteptările erau mult mai mari pentru că veneam după o calificare frumoasă pentru fotbalul românesc. Nu a fost o partidă grozavă, au fost şi improvizaţii. E clar că mai sunt multe lucruri de pus la punct. Cel mai important pentru Edi Iordănescu este ca marea majoritate a jucătorilor din străinătate să aibă meciuri în picioare. Am văzut mare parte şi meciul din Spania şi Columbia. Este o echipă care arată extraordinar de bine, cu jucători valoroşi care evoluează în campionate puternice. Va fi o altă partidă. Columbia e o echipă care vrea să joace, se deschide, lasă spaţii. Trebuie să ne autodepăşim şi să jucăm bine şi să obţinem un rezultat pozitiv. S-au dus vremurile, nu cred că se mai gândeşte nimeni la răzbunare.

E un meci de califcare foarte important pentru Edi. Timp mai există pentru a remedia anumite probleme. E important pentru marea majoritate să aibă meciuri în picioare. Edi merge pe continuitate, pe grup. Mi-e greu să cred că vor apărea jucători noi. Trebuie să vorbim la superlativ despre evoluţia lui Man şi de transformarea lui. Am văzut un jucător cu personalitate, accelerează, driblează, un jucător complet din toate puncte de vedere. La portar nu cred că avem probleme, chiar dacă Moldovan nu apără. Nici la fundaşii centrali nu avem probleme, poate pe benzi. Încă nu ştim dacă nu îl ia pe Mitriţă, mai este timp până atunci. Este unul dintre cei mai buni jucători din campionatul nostru.„, a spus Ionel Dănciulescu.

Dennis Man, după ce a înscris în România – Irlanda de Nord 1-1

Dennis Man a vorbti după ce a înscris în România – Irlanda de Nord 1-1. „Tricolorii” au început pregătirea pentru EURO 2024 pe Arena Naţională. La primul meci după 4 luni, echipa lui Edi Iordănescu a remizat cu Irlanda de Nord. Nord-irlandezii au deschis scorul în minutul 7, prin Reid, în timp ce Dennis Man a restabilit egalitatea în minutul 23.

Reclamă

„Un meci bun, un test bun, având în vedere că nu ne-am văzut de mult timp. Cred că se putea mai mult, dar putem să spunem că suntem cât de cât mulţumiţi. Mi-a lipsit echipa naţională, ultima oară am fost accidentat. Îmi lipseşte atmosfera de aici şi sunt fericit că în această seară am reuşit să îmbrac din tricoul echipei naţionale.

(Ce aşteptări ai pentru EURO?) Am aşteptări mari, merg încrezător. Am încredere în această echipă, am încredere în colegi. Cu siguranţă vom avea timp să pregătim foarte bine Campionatul European. Suntem conştienţi că vor fi meciuri dificile, dar am încredere în echipă şi cu siguranţă vom face meciuri bune.

Mi-aş dori o victorie, să începem cu dreptul, să fim încrezători pe viitor. Vom analiza lucrurile şi, când vom ajunge acolo, vom fi cu capul sus.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. cum l-ai descrie pe Edi Iordănescu?) Curajos, ascultător şi încrezător”, a declarat Dennis Man, pentru Antena Sport, după România – Irlanda de Nord.

Pentru România urmează meciul de la Madrid, cu Columbia. Partida va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:30.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și