Închide meniul

Anunţul lui Florin Niţă după ce presa turcă a scris că Gaziantep i-a oferit un salariu de 800.000 de euro pe an!

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iulie 2024, 18:16

Reclamă
Anunţul lui Florin Niţă după ce presa turcă a scris că Gaziantep i-a oferit un salariu de 800.000 de euro pe an!

Anunţul lui Florin Niţă după ce presa turcă a scris că Gaziantep i-a oferit un salariu de 800.000 de euro pe an!

Florin Niţă, în timpul unui meci la EURO 2024 / Profimedia Images

Anunţul lui Florin Niţă după ce presa turcă a scris că Gaziantep i-a oferit un salariu de 800.000 de euro pe an a venit pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niţă a infirmat, pe Instagram, că Gaziantep i-a oferit un astfel de salariu. Marius Şumudică, fostul antrenor al lui Niţă, dezvăluia că portarul naţionalei are anumite oferte şi din zona arabă. De asemenea, Dan Şucu îl doreşte pe Niţă la Rapid.

Anunţul lui Florin Niţă după ce presa turcă a scris că Gaziantep i-a oferit un salariu de 800.000 de euro pe an!

În ultimele zile s-au scris foarte multe lucruri despre mine, unele lucruri adevărate, altele, fără îndoială, mai puțin adevărate. Apropo de ultimele informații apărute în presa din Turcia, potrivit cărora am primit o ofertă de 800 mii de euro. Fals! Oferta existentă este foarte departe de ceea ce se vehiculează.

În altă ordine de idei, vreau să vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care ne-ați dăruit-o, pentru efortul pe care l-ați depus pentru a ne fi alături în Germania, pentru momentele care rămân în inimile noastre, dar și în istorie, pentru că voi ne-ați făcut mândri, pentru că am arătat împreună de ce iubim România!

Pentru toate astea și nu numai, mă înclin! Cu respect și prețuire, Florin Niță!”, a scris portarul naţionalei pe contul de Instagram.

Reclamă
Reclamă

Drama neştiută a lui Florin Niţă

Florin Niţă a transmis că în copilărie a muncit din greu, până să ajungă să câştige bani din fotbal. Acesta a dezvăluit că, după ce a rămas fără tată, iar mama sa era bolnavă, a început să lucreze într-o fabrică de cozonaci.

Viaţa îţi dă şi bune, şi rele! Mi-e greu să vorbesc. Aproape că nu pot…dacă încep să povestesc, trebuie să plâng. Munceam pe unde puteam. Munceam la propriu.

Da, ambalam cozonacii! Nu m-am dat niciodată la o parte de la muncă și nu e nicio rușine să mergi să muncești, să câștigi bani, să ai un drum. Când rămâi al nimănui, te gândești lângă cine să stai, cu cine să vorbești. Chiar dacă eram un copil când mi-am pierdut tatăl, mă gândeam că trebuie să stau lângă cineva care să-mi poată da ceva de mâncare…

Reclamă

Mă gândeam că trebuie să mă duc să muncesc de mic pentru a nu rămâne în stradă, sub cerul liber… Toți se uitau la mine și erau impresionați că fac sacrificii pentru a-mi ajuta familia. Trebuia să fac ceva să-mi ajut familia. Mama era bolnavă, nu aveam bani și ne bucuram de fiecare dată când ajungeam acasă cu un cozonac…”, a declarat Florin Niţă, în trecut, pentru gsp.ro.

De asemenea, Florin Niţă a dezvăluit şi cum a început să joace fotbal. Totul i se datorează unei vecine, care l-a sfătuit să se bucure de fiecare clipă petrecută pe terenul de joc.

Aveam o vecină pe care o chema Pansela. O fostă vecină din Drumul Taberei, care m-a ajutat foarte mult. O să o țin minte mereu. M-a luat de mână și mi-a zis că dacă nu voi munci, nu o să reușesc.

Ea a fost cea care m-a dus la fotbal şi mi-a zis: ‘Bucură-te de fiecare dată când joci fotbal, e o plăcere a vieţii!’. Așa am ajuns la fotbal. Mi-a spus în primele zile: ‘Florine, să te ții de fotbal și vei avea multe bucurii!”, a mai spus Florin Niţă.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16 6 oct.

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10 6 oct.

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15

VIDEOSporting – Casa Pia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Programul complet din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 5 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și