Închide meniul

Anunţul lui Mihai Stoichiţă despre viitorul lui Edi Iordănescu pe banca echipei naţionale: „Deja nu mai e un accident”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2022, 20:51

Anunţul lui Mihai Stoichiţă despre viitorul lui Edi Iordănescu pe banca echipei naţionale: „Deja nu mai e un accident

Anunţul lui Mihai Stoichiţă, despre viitorul lui Edi Iordănescu pe banca echipei naţionale

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF/ Hepta

Mihai Stoichiţă a făcut anunţul în privinţa viitorului lui Edi Iordănescu, pe banca echipei naţionale a României. Directorul tehnic al FRF a declarat că Iordănescu jr. merită să rămână selecţioner, chiar şi după înfrângerile din Liga Naţiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a suferit o înfrângere ruşinoasă cu Muntenegru pe teren propriu, scor 0-3. În actuala ediţie de Liga Naţiunilor, selecţionata condusă de Edi Iordănescu a suferit 3 înfrângeri, din 4 meciuri, singura victorie fiind în faţa Finlandei, scor 1-0.

Anunţul lui Mihai Stoichiţă despre viitorul lui Edi Iordănescu pe banca echipei naţionale

Mihai Stoichiţă a dat de înţeles, că în ciuda rezultatelor dezamăgitoare, Edi Iordănescu ar putea continua pe banca echipei naţionale. Totodată, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal a declarat că fiul lui Anghel Iordănescu nu merită demis în urma unui singur meci.

„Am avut o discuție cu președintele FRF și Edi, pentru a vedea ce facem în continuare, pentru a nu ne minți. Accident nu mai este. Când te bate, Armenia, Georgia, Muntenegru și Bosnia, nu mai putem vorbi de accident. Trebuie analizată această situație, să dăm apoi. După ce niște direcții care trebuie urmate. E mai greu să mai spui că s-a întâmplat. S-a întâmplat și în 90. Ce echipă aveam atunci. La echipa pe care o aveam, nu a fost niciun fel de problemă să-și revină la 94. Acolo e un accident.

În primul rând, îi dăm credit lui Edi în continuare. A fost împuternicit de a luat toate deciziile. Cum vede el strategia pentru viitor și cum ne asumăm viitorul. (Deci rămâne și după ultimele două partide?) Se poate și asta, să rămâne la echipa națională, în funcție de analiză.

Reclamă

Stabilim în comisia tehnică ce a lucrat omul acesta. Merită să meargă în continare. Merită, pentru că este un profesionist. Este un om care știe fotbal. Are o școală sănătoasă, e maleabil. El schimbă și în timpul jocului. Dai un om afară pentru un joc. Nu e în regulă treaba asta”, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru digisport.ro.

Următoarele meciuri ale naţionalei României vor fi în septembrie, în deplasare cu Finlanda, şi pe teren propriu cu Bosnia.

Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să-și dea demisia de la echipa națională

Dumitru Dragomir crede că Edi Iordănescu trebuie să-și anunțe demisia de la echipa națională după România – Muntenegru 0-3. Fostul șef de la LPF crede că fiul lui Anghel Iordănescu își va distruge reputația în postura de selecționer.

Reclamă 4 / 0/3

După ce au pierdut fără drept de apel în deplasarea din tur, 0-2, fără să-și creeze ocazii la poarta adversă, „tricolorii” s-au făcut de râs și pe teren propriu. Echipa lui Edi Iordănescu a fost făcută K.O. de Stefan Mugosa, care a reuşit un hat-trick în Giuleşti.

„Părerea mea este că dacă va rămâne își va distruge cariera. Mai bine pleci acum. Băi, fraților, am avut cea mai slabă grupă din Europa. Păi, dacă nici pe ăștia nu îi batem… Gândiți-vă că Muntenegru e cât cartierul Balta Albă. Nu trebuie dat afară. El trebuie să plece spunând că pleacă din lipsa viitorului fotbalului românesc, pentru că fotbalul românesc nu mai are viitor. Au distrus viitorul fotbalului românesc atât oamenii politici cât și trepădușii ăștia care conduc Federația și Liga”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

România este pe ultimul loc în grupa din UEFA Nations League, cu 3 puncte în trei meciuri. Bosnia este liderul grupei, cu 8 puncte.

Suporterii au răbufnit şi i-au cerut demisia selecţionerului, dar şi preşedintelui Răzvan Burleanu. Numele lui Gică Hagi a fost scandat în Giuleşti.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și