Închide meniul

Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să-și dea demisia de la echipa națională, după România – Muntenegru 0-3

Alexandru Ivan Publicat: 15 iunie 2022, 0:43

Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să-și dea demisia de la echipa națională, după România – Muntenegru 0-3

Dumitru Dragomir a răbufnit

Dumitru Dragomir, fost șef LPF / Hepta

  • România – Muntenegru 0-3
  • Reacția lui Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir crede că Edi Iordănescu trebuie să-și anunțe demisia de la echipa națională după România – Muntenegru 0-3. Fostul șef de la LPF crede că fiul lui Anghel Iordănescu își va distruge reputația în postura de selecționer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce au pierdut fără drept de apel în deplasarea din tur, 0-2, fără să-și creeze ocazii la poarta adversă, „tricolorii” s-au făcut de râs și pe teren propriu. Echipa lui Edi Iordănescu a fost făcută K.O. de Stefan Mugosa, care a reuşit un hat-trick în Giuleşti.

Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să-și dea demisia de la echipa națională, după România – Muntenegru 0-3

„Părerea mea este că dacă va rămâne își va distruge cariera. Mai bine pleci acum. Băi, fraților, am avut cea mai slabă grupă din Europa. Păi, dacă nici pe ăștia nu îi batem… Gândiți-vă că Muntenegru e cât cartierul Balta Albă. Nu trebuie dat afară. El trebuie să plece spunând că pleacă din lipsa viitorului fotbalului românesc, pentru că fotbalul românesc nu mai are viitor. Au distrus viitorul fotbalului românesc atât oamenii politici cât și trepădușii ăștia care conduc Federația și Liga”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

Reclamă

România este pe ultimul loc în grupa din UEFA Nations League, cu 3 puncte în trei meciuri. Bosnia este liderul grupei, cu 8 puncte.

Suporterii au răbufnit şi i-au cerut demisia selecţionerului, dar şi preşedintelui Răzvan Burleanu. Numele lui Gică Hagi a fost scandat în Giuleşti.

Reclamă

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Edi Iordănescu

Mihai Stoica a avut un discurs dur la adresa lui Edi Iordănescu. Mihai Stoica e de părere că selecţionerul a greşit că nu i-a folosit pe Darius Olaru şi pe Cicâldău, în partida cu Muntenegru.

Am crezut că nu poate fi mai rău după meciul din Muntenegru. Meciul din Bosnia ne-a dat speranţă, prima repriză din Finlanda ne-a bucurat. Acum a fost un dezastru total. Acum avem explicaţii. 

Selecţionerul a făcut erori mari. Cei mai buni jucători ai noştri cu Finlanda au fost interii, Cicâldău şi Olaru, care n-au jucat tot meciul. Iar vrei să inventezi fotbal? N-ai inventat suficient cu Cristea (n.r. – mijlocaş central în primul meci cu Muntenegru)? A jucat cu Ştefănescu pe un post pe care nu l-a jucat niciodată. Totul a fost gândit greşit la meciul ăsta. 

Reclamă 4 / 0/3

Noi trebuie să înghiţim explicaţia cu oboseala? Ce facem cu Chiricheş, care are o vârstă şi a jucat toate meciurile? Băieţii ăştia, Olaru, Tavi, n-au jucat. Am avut senzaţia că întâlnim o echipă foarte slabă, care nu exista pe teren. Am zis că n-au cum să ajungă la o fază fixă, că nu legau pase. Asta e a doua echipă a Muntenegrului, prima e cu Savic, Jovetic, Marusic. Ne-a dat trei goluri Musgosa, care joacă la o echipă anonimă din Coreea de Sud. Joacă… Cine e Mugosa? Un jucător care a jucat în liga a doua germană şi care a fost la Sheriff Tiraspol, dar nu ăsta de acum”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gică Popescu i-a făcut praf pe „tricolori” după România – Muntenegru 0-3

Gică Popescu i-a făcut praf pe „tricolori” după România – Muntenegru 0-3. Fostul căpitan al echipei naţionale a privit confruntarea din Giuleşti şi a răbufnit la final, după ce România s-a făcut de râs în faţa propriilor suporteri.

„Este una dintre cele mai triste seri ale fotbalului românesc. Am fost învinşi de o echipă din Liga a 3-a. Am pierdut fără drept de apel în faţa celor din Muntenegru. Nu am arătat nimic. Am avut foarte puţine ocazii. E o seară pe care întreg fotbalul românesc o vor uita cu greu.

Nu aş vrea să îl pun la zid pe Vlad Chiricheş. Nu a prins o formă foarte bună, a greşit la multe goluri, dar nu e doar vina lui. E greu să emiţi pretenţii când nu trimiţi două şuturi pe spaţiul porţii! Nu aveau niciun fel de reacţie, aşteptau să plRomâece în vacanţă! Părea că este o echipă formată din jucători pe finalul carierei! Vlad chiar are nevoie de o vacanţă. Aceste evoluţii îl afectează”, a răbufnit Gică Popescu, potrivit Prima Sport.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:00 Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!” 20:50 Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după accidentarea lui Luca Mihai, din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!” 20:30 FotoRapid – Sepsi 0-0. Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off 20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” 19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 14 apr., 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:35
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România”
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru "tricolore"
Tenis • 13 apr., 9:03
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru „tricolore”