Închide meniul

Ar fi bomba anului. Doi antrenori străini, pe lista FRF pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi la naționala României

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2021, 18:42

Ar fi bomba anului. Doi antrenori străini, pe lista FRF pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi la naționala României

Tragedia cumplită prin care a trecut Mirel Rădoi

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

România poate avea din nou un selecționer străin, după experimentul nereușit cu Cristoph Daum. Astfel, FRF îi are pe listă ca posibili înlocuitori pentru Mirel Rădoi pe Georges Leekens (72 ani) și pe Christopher Coleman (51 ani), scrie playsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul a fost selecționer al Belgiei în două rânduri (1997 – 1999 și 2010 – 2012). Georges Leekens este considerat creatorul actualei generații de excepție a belgienilor. Christopher Coleman (51 ani) este și el pe listă și îl recomandă locul 3 obținut cu naționala Țării Galilor la EURO 2016.

De altfel, agentul celor doi antrenori susține că aceștia ar fi potriviți pentru postul de selecționer al României.

Doi antrenori străini, pe lista FRF pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi la naționala României

Sunt convins că experiența bogată la nivel internațional a celor doi tehnicieni poate însemna un plus pentru reprezentativa României. Fotbalul românesc a fost dintotdeauna un izvor de talente și trebuie să revină la cel mai înalt nivel.

Munca de selecționer e diferită de aceea a unui antrenor de club. Georges Leekens a creat actuala națională a Belgiei, a pregătit patru reprezentative în șase mandate diferite și ar fi soluția perfectă pentru a reconstrui echipa României”, a spus Istvan Bognar.

Reclamă

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la naționala României

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea după meciul România – Armenia, scor 1-0, în care tricolorii au urcat pe locul 2 în grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

„Cred că v-am spus că nu voi mai continua. Dar cred că în momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situaţia mea. Nu mă poate întoarce nimic din drum, nici măcar soţia. (Federaţia v-a făcut vreo ofertă?) Nu… şi nici dacă ar face-o nu aş accepta. E un ciclu care s-a terminat, din punctul meu de vedere.

E un ciclu care se termină şi altcineva va trebui să o facă. Din luna noiembrie încolo, oricine poate să fie în faţa voastră. Îmi vine greu să cred că, după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vă doriţi să mai fiu pe aici.

Reclamă 4 / 0/3

Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!”, a spus Mirel Rădoi

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și