Închide meniul

Armenia – România 3-2 | Alexandru Cicâldău, prima reacţie după umilinţa de la Erevan. "Sunt trist! Nici măcar nu mă pot bucura pentru cele două goluri"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2021, 18:07

Armenia – România 3-2 | Alexandru Cicâldău, prima reacţie după umilinţa de la Erevan. "Sunt trist! Nici măcar nu mă pot bucura pentru cele două goluri"

Profimediaimages

Alexandru Cicâldău a marcat de două ori cu Armenia

  • Armenia - România 3-2
  • Tricolorii, eşec umilitor la Erevan

Alexandru Cicâldău a marcat două goluri în poarta lui Yurchenko. Au fost primele sale goluri la naţionala de seniori a României. Mijlocaşul de 23 de ani a venit cu capul pământ la flash-inteviuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău: "Trebuie să uităm meciul cu Armenia" 

"Ne-am retras la 2-1, mai ales după cartonaşul roşu primit. Am încercat să apărăm rezultatul, dar din păcate am primit două goluri. Normal că nu mă pot bucura… am dat două goluri, dar echipa a pierdut. Sunt trist!

Ştiam că ne va aştepta o echipă agresivă, joacă simplu cu mingi directe. Acesta este stilul lor", a declarat Alexandru Cicâldău la PRO X.

România are trei puncte după tot atâtea meciuri din Grupa J. În schimb, armenii au maximum de puncte după succesul înregistrat în faţa selecţionatei tricolore.

"Cred că trebuie să uităm acest meci, să analizăm greşelile. Sunt încrezător că meciul viitor o să câştigăm cele trei puncte şi o să jucăm fiecare meci la victorie. Mirel Rădoi nu a apucat să ne trimită niciun mesaj, probabil că acum este în vestiar", a transmis autorul celor două goluri ale României.

Reclamă

La începutul lunii septembrie, tricolorii vor evolua cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Dan Chilom e invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la ora 10:30! A jucat în Finlanda și acum are o școală de fotbal! 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 14 apr., 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:35
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România”
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru "tricolore"
Tenis • 13 apr., 9:03
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru „tricolore”