Închide meniul

AS.ro LIVE | Cătălin Oprișan, ediție specială înainte de Finlanda – România. Meciul e vineri, 21:45, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 septembrie 2022, 23:40 / Actualizat: 22 septembrie 2022, 11:04

AS.ro LIVE | Cătălin Oprișan, ediție specială înainte de Finlanda – România. Meciul e vineri, 21:45, pe Antena 1 și AntenaPLAY

AS.ro LIVE | Cătălin Oprişan, ediţie specială înainte de România - Finlanda

Nicolae Stanciu, într-o partidă pentru România/ Hepta

Cătălin Oprişan a avut o ediţie specială a emisiunii AS.ro LIVE, de la 10:30, înainte de Finlanda – România. Meciul va fi în exclusivitate la Antena 1 şi pe AntenaPLAY, vineri, de la ora 21:45, cât şi în format LIVE VIDEO, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va înfrunta Finlanda, în deplasare, în penultimul meci din grupa de Liga Naţiunilor. Selecţionata lui Edi Iordănescu a învins în tur, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Nicuşor Bancu.

AS.ro LIVE | Cătălin Oprişan, ediţie specială înainte de Finlanda – România

România se va duela cu Finlanda, la 49 de ani distanţă după ce i-a umilit pe nordici într-o partidă din calificările pentru Campionatul Mondial din 1974. Meciul istoric a avut loc în 1973, iar „tricolorii” s-au impus cu un incredibil 9-0, cea mai mare victorie obţinută de reprezentativa noastră. Partida a avut loc pe stadionul „23 august”.

Marcatorii acelui meci au fost Dudu Georgescu, Mircea Sandu, Liţă Dumitru, Dumitru Marcu, Florea Dumitrache şi Nicolae Pantea. Titular a mai fost şi Cornel Dinu, iar selecţioner la acea vreme era Valentin Stănescu.

În ciuda victoriei colosale, România nu s-a calificat la turneul final, fiind surclasată în grupă de către Republica Democrată Germană.

Reclamă

În prezent, România se află pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor, cu doar trei puncte. Acestea au fost obţinute după victoria cu Finlanda din tur, într-un meci desfăşurat pe arena din Giuleşti. A fost prima şi singura victorie obţinută de Edi Iordănescu pe banca naţionalei.

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia! Tudor Băluţă este cea mai mare surpriză a selecţionerului, în timp ce FCSB are patru jucători: Ștefan Târnovanu, Darius Olaru, Andrei Cordea şi Florinel Coman.

Meciul de vineri se va desfăşura pe Stadionul Olimpic din Helsinki, care are o capcitate de peste 36.000 de locuri. În acest an, pe arena din capitala Finlandei, Real Madrid a câştigat Supercupa Europei, după o finală câştigată în faţa celor de la Eintracht Frankfurt.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și