Închide meniul

AS.ro LIVE | Cristi Dulca şi Ştefania Vătafu au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie din fotbalul feminin

Viviana Moraru Publicat: 25 octombrie 2023, 21:56 / Actualizat: 2 noiembrie 2023, 16:17

Reclamă
AS.ro LIVE | Cristi Dulca şi Ştefania Vătafu au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie din fotbalul feminin

AS.ro LIVE | Cristi Dulca, invitatul lui Dan Pavel

Cristi Dulca, în timpul unui meci al naţionalei feminine/ Profimedia

AS.ro LIVE | Cristi Dulca şi Ştefania Vătafu au fost invitaţii lui Dan Pavel. Selecţionerul naţionalei feminine de fotbal a României şi Ştefania Vătafu au venit cu poveşti de senzaţie şi dezvăluiri despre subiectele momentului din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Dulca este selecţionerul naţionalei feminine din ianuarie 2021. „Tricolorele” se pregătesc pentru „dubla” cu Slovacia, din grupa de Nations League. Ştefania Vătafu, una dintre cea mai bună jucătoare de fotbal din naţionala României, joacă la Anderlecht.

AS.ro LIVE | Cristi Dulca şi Ştefania Vătafu au fost invitaţii lui Dan Pavel

Cristi Dulca a fost numit selecţioner, după ce era liber de contract, ca urmare a plecării de la U Cluj. Tehnicianul de 51 de ani i-a antrenat pe clujeni în perioada iunie – septembrie 209, bifând doar cinci meciuri pe banca „şepcilor roşii”.

De-a lungul carierei, Dulca le-a mai antrenat pe Şirineasa, Luceafărul, Gaz Metan şi Vaslui, şi a fost şi selecţionerul naţionalei U21 în perioada ianuarie 2015 – decembrie 2016.

Cristi Dulca s-a retras din activitatea de jucător în 2003, după ce a evoluat, de-a lungul carierei, la formaţii precum CFR Cluj, Rapid, Ceahlăul, U Cluj sau Honved.

Reclamă

În naţionala României, Dulca a bifat şase meciuri, fiind debutat de Anghel Iordănescu în 1997, în preliminariile Campionatului Mondial din 1998.

Cristi Dulca vrea şase puncte din „dubla” cu Slovacia

Cristi Dulca ţinteşte victoriile în cele două meciuri ale naţionalei feminine cu Slovacia. Acesta este încrezător în forţa echipei, în ciuda absenţelor din lot.

„Liga Națiunilor este o competiție care ne avantajează, o competiție în care fetele pot juca niște meciuri extrem de importante. Chiar dacă nu am reușit să adunăm niciun punct din meciurile cu Croația și Finlanda, consideră că au fost două jocuri bune din punct de vedere al implicării.

Reclamă 4 / 0/3

Mă aștept de la această dublă cu Slovacia să câștigăm cele 6 puncte pentru că sunt importante în economia obiectivului de a prinde locul 2 în grupă. Este un obiectiv realizabil, mai ales că la acțiunea precedentă au răspuns foarte bine chiar dacă am pierdut.

Sunt încrezător chiar dacă ne lipsesc 4 jucătoare importante față de anul trecut. Cred că lotul pe care îl avem acum este unul care poate să îndeplinească acest obiectiv. Fetele ar trebui să aibă orgoliu după eșecurile din primele 2 meciuri și din ce am discutat cu ele le văd dornice să câștige”, a declarat Cristi Dulca, conform FRF.tv.

Cristi Dulca a anunţat lotul pentru „dubla” cu Slovacia

PORTARI: Andreea Părăluță (Levante UD/Spania), Camelia Ceasar (AS Roma/Italia), Szidonia Salamon (CS Gloria 2018 BN);

FUNDAȘI: Antonia Bratu (Politehnica Timișoara), Teodora Meluță (Politehnica Timișoara), Claudia Bistrian (Banat Girls), Alexandra Tunoaia (Brescia Calcio Femminile/Italia), Erika Gered (Diosgyori VTK/Ungaria), Brigitta Goder (Ferencvarosi TC/Ungaria), Ana Maria Stanciu (Farul Constanța);

MIJLOCAȘI: Ioana Bortan (Farul Constanța), Olga Iordăchiuși (Farul Constanța), Ioana Bălăceanu (Universitatea Cluj), Giorgiana Vasile (CS Gloria 2018 BN), Andrea Herczeg (FK Csikszereda Miercurea Ciuc), Ana Vlădulescu (Haladás-Viktoria FC/Ungaria), Ștefania Vătafu (RSC Anderlecht/Belgia), Genoveva Roșie (CS Gloria 2018 BN), Florentina Istrate (Farul Constanța);

ATACANȚI: Laura Rus (Farul Constanța), Mara Bâtea (Universitatea Cluj), Carmen Marcu (Universitatea Cluj), Cristina Carp (Young Boys Berna/Elveția)

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și