Închide meniul

AS.ro LIVE | Dorinel Munteanu, în dialog cu Cătălin Oprişan. Poveştile de senzaţie ale celui mai selecționat jucător din istoria naționalei României

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2022, 10:20

AS.ro LIVE | Dorinel Munteanu, în dialog cu Cătălin Oprişan. Poveştile de senzaţie ale celui mai selecționat jucător din istoria naționalei României

Dorinel Munteanu, în timpul unei conferințe de presă

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Dorinel Munteanu a fost în dialog cu Cătălin Oprişan în ediţia de miercuri a emisiunii AS.ro LIVE. Cel mai selecționat jucător din istoria naționalei României vine cu poveşti de senzaţie din cariera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Neamţul” a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Dinamo, Cercle Brugge, Koln, Wolsburg, Steaua sau CFR Cluj.

După ce s-a retras, acesta a devenit antrenor şi a pregătit echipe precum CFR Cluj, FC Vaslui, Steaua, Universitatea Cluj sau Oţelul Galaţi. Cu gruparea din Moldova, acesta a cucerit titlul în sezonul 2010-2011.

AS.ro LIVE | Dorinel Munteanu, în dialog cu Cătălin Oprişan

Dorinel Munteanu a analizat meciul România – Finlanda 1-0. Munteanu susţine că victoria obţinută de „tricolori” sâmbătă seara a fost una muncită, şi în acelaşi timp benefică pentru moralul jucătorilor.

România a obţinut prima victorie sub comanda lui Edi Iordănescu. Este şi prima victorie din grupa de Nations League, după două înfrângeri suferite cu Muntenegru şi Bosnia. Pentru România urmează partida retur cu Muntenegru, de pe 14 iunie, care va avea loc pe stadionul din Giuleşti.

Reclamă

„Niță a avut câteva intervenții, Chiricheș a fost destul de sigur. Bancu a fost surpriza plăcută pentru mine, Sorescu a jucat bine. Mijlocașii nu au ieșit în evidență, dar au avut un travaliu foarte mare, mai ales Olaru. Mulți jucători au fost peste nivelul ultimelor două partide. Chiar Pușcaș, a făcut o partidă foarte bună. Chiar dacă a ratat penalty, a muncit foarte mult, a ținut de minge.

Important este că și-a revenit după ratare. Nu a căzut psihic, dimpotrivă. A avut câteva acțiuni foarte frumoase, a dat și centrarea la gol. (n.r. despre ratarea lui George Puşcaş)”, a declarat Dorinel Munteanu pentru gsp.ro.

Dorinel Munteanu, despre Tavi Popescu: „Foarte reținut în joc”

Tavi Popescu a debutat pentru echipa naţională. Acesta a fost înlocuit de Sergiu Hanca, în a doua repriză. Dorinel Munteanu consideră că mijlocaşul lui FCSB are nevoie de mai multă libertate pe plan ofensiv.

Reclamă 4 / 0/3

„Foarte reținut în joc. Nu știu ce restricții tactice are, poate nu are libertate mai mare pe faza ofensivă. Pe faza defensivă s-a achitat de datorii, dar pe faza ofensivă are nevoie de mai multă libertate. E tânăr, ar trebui să fim mulțumiți. Dar poarte mai mult.

Nu cred că a avut emoții. Jucătorii tineri convocați nu ar trebui să aibă emoții. Poate când debutezi, dar el debutase deja la echipa națională. Cred că a fost restricționat tactic. A dovedit că poate decide jocurile de unul singur”, a mai declarat Dorinel Munteanu pentru sursa citată mai sus.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și