Închide meniul

AS.ro LIVE | Ultimele detalii de la Kosovo, înainte de Kosovo – România, meci care e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Viviana Moraru Publicat: 15 iunie 2023, 10:55

Reclamă
AS.ro LIVE | Ultimele detalii de la Kosovo, înainte de Kosovo – România, meci care e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Jucătorii remarcați de Marius Șumudică, după Kosovo - România 0-0

Jucătorii echipei naţionale, bucurie în timpul unui meci/ Profimedia

Ultimele detalii înaintea partidei dintre Kosovo şi România au fost prezentate în emisiunea lui Dan Pavel, AS.ro LIVE, de la ora 10:30. Meciul din preliminariile EURO 2024 va fi vineri, de la ora 21:45, exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România luptă pentru a treia victorie, în grupa de calificare la Campionatul European din 2024. „Tricolorii” au şase puncte, după victoriile din primele meciuri cu Andorra şi Belarus.

AS.ro LIVE | Ultimele detalii înainte de Kosovo – România, prezentate în emisiunea lui Dan Pavel

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu ţintesc victoria în duelul cu Kosovo. Jucătorii se află deja la Priştina, deplasarea fiind făcută de miercuri seara.

România a obţinut două victorii în primele meciuri, din grupa de calificare pentru EURO 2024. „Tricolorii” s-au impus în martie în deplasarea din Andorra, cu scorul de 2-0, golurile victoriei fiind marcate de Dennis Man şi Denis Alibec.

Totodată, elevii lui Edi Iordănescu au obţinut cele trei puncte şi din duelul cu Belarus, încheiat cu scorul de 2-1. Nicolae Stanciu şi Andrei Burcă au marcat în meciul respectiv, desfăşurat pe Arena Naţională.

Reclamă

De cealaltă parte, Kosovo a obţinut două remize în primele două meciuri din această campanie de calificare la European. Kosovarii au remizat surprinzăror, pe teren propriu, cu Andorra, şi de asemenea au luat un punct din deplasarea din Israel.

Este de menţionat, totodată, că duelul de vineri, care va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, va fi prima confruntare directă dintre România şi Kosovo.

Ianis Hagi ştie cum se poate califica naţionala la EURO 2024

Ianis Hagi ştie cum se poate califica naţionala la EURO 2024. Internaţionalul român este încrezător înaintea „dublei” din această lună, cu Kosovo şi Elveţia, mărturisind că „tricolorii” pot continua parcursul bun început în luna martie, după victoriile cu Andorra şi Belarus.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt mândru că am revenit, e clar sentimentul de responsabilitate așa cum ai de fiecare dată când faci parte din acest lot, dintr-o calificare foarte importantă, mai ales la început când speranțele sunt foarte mari, mă simt foarte bine mental, fizic, sunt pregătit pentru orice situație și să dau 100% pentru echipa națională, cum o fac de fiecare dată.

Am apucat să discutăm (n.r. cu Edward Iordănescu), chiar dacă va rămâne între mine și el discuția, ideea în general așa cum a fost transmisă public și în martie, de unitate, suntem toți împreună, avem același obiectiv, acela de a ne califica la Campionatul European. De fiecare dată când nu am putut face parte din lot în ultimul an a fost dificil să mă uit la televizor, în martie au făcut o treabă foarte bună colegii mei, au reușit să înceapă cu dreptul această campanie, șase puncte din șase, e foarte bine.

Dacă reușim să avem două victorii ne vom bate acolo sus clar, dar nu e corect să vorbim dinainte. Să ne concentrăm pe primul meci, pe antrenamentele până ajungem la meciul cu Kosovo, de fapt, avem mai mult timp decât de obicei, sunt aproape 10 zile până la meci. Avem timp să ne pregătim mai mult împreună, suntem toți aici, pregătiți, asta e cel mai important față de alte acțiuni unde jucători vin poate și cu două zile înainte de meci”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu pentru FRF TV.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și