Închide meniul

„Aţi acceptat postul de selecţioner?” Reacţie imediată a lui Gică Hagi: „Trebuie să îl sun pe Răzvan Burleanu!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iulie 2024, 21:41

Reclamă
„Aţi acceptat postul de selecţioner? Reacţie imediată a lui Gică Hagi: „Trebuie să îl sun pe Răzvan Burleanu!

"Aţi acceptat postul de selecţioner?" Reacţie imediată a lui Gică Hagi: "Trebuie să îl sun pe Răzvan Burleanu!"

Gică Hagi, în tricoul României / Profimediaimages

„Aţi acceptat postul de selecţioner?” a fost întrebarea la care a venit o reacţie imediată a lui Gică Hagi. „Regele” a purtat mai multe negocieri cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă şi i-a fost propus să revină, după 23 de ani, pe banca reprezentativei tricolore. El ar trebui să preia postul rămas vacant după plecarea lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a avut un anunţ surprinzător după meciul Farul – FC Botoşani, scor 0-1, din etapa a 3-a a Ligii 1, care a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei a ţinut să afirme că îl va suna în scurt timp pe Răzvan Burleanu.

„Aţi acceptat postul de selecţioner?” Reacţie imediată a lui Gică Hagi

Gică Hagi a precizat că „singurul proiect acceptat” este cel al Farului. A dat astfel de înţeles că este tentat să rămână la clubul din Constanţa.

Sunt dure, e moment greu, pe care nu ne aşteptam să îl avem. Probabil când nu eşti pregătit bine… e bine să înveţi din ele, să treci peste ele. Probabil să te facă mai bun, să îţi arate unde ai greşit. Probabil am făcut nişte greşeli mari.

În primul rând se dovedeşte că fotbalul e fotbal, o necunoscută. Totdeauna ceea ce ai făcut ieri nu mai e valabil astăzi. Să revenim la ale noastre, să fim conectaţi.

Reclamă
Reclamă 4

În fotbal totul durează o zi, atât a durat şi succesul… o zi. Dacă nu eşti pregătit de muncă, vin şi momente de astea. Trebuie să ne unim şi să schimbăm. Stăm prost în ultimii 30 de metri, nu vedem poarta.

(A acceptat Gheorghe Hagi postul de selecţioner?) Nu, eu am acceptat proiectul la Farul. Asta am acceptat! Sau mai bine zis l-am început. O să auziţi mâine, când o să fie clar. Nu fac o conferinţă de presă, o să fac un comunicat. Trebuie în primul rând să fac un comunicat, să îl sun pe preşedinte (n.r. pe Răzvan Burleanu). Pe el trebuie să îl sun, el trebuie să ştie primul. Pentru mine Farul este foarte important!„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Oficialii Federaţiei anunţaseră că Gică Hagi este principala opţiune pentru postul de selecţioner. Pe lista scurtă mai erau Mircea Lucescu şi Marius Şumudică.

Reclamă

Gică Hagi a purtat negocieri cu şefii FRF şi înainte să fie numit Edi Iordănescu. A decis atunci să refuze propunerea conducătorilor fotbalului românesc şi a rămas la Farul.

Dănuţ Lupu a reînviat „războiul” cu Gică Hagi

Dănuţ Lupu se aşteaptă ca Gică Hagi să nu reuşească să obţină performanţele lui Edi Iordănescu, cel care a dus naţionala României în optimi la EURO 2024.

Eu îmi doresc ca Hagi să preia echipa națională și să reușească să aibă rezultate. N-aș vrea ca Hagi să nu aibă rezultate la echipa națională. Trebuie să recunoaștem că n-avem o echipă strălucită. Avem nevoie de o minune să ne calificăm la Campionatul Mondial. E într-o situație foarte delicată.

Gică nu va reuși niciodată să facă ce a făcut Edi, cum oricare alt antrenor, care va veni după Hagi, nu va reuși să facă ceea ce face Hagi. Fiecare antrenor va avea amprenta lui asupra echipei naționale. Edi are meritul că a reușit să facă un colectiv foarte unit. Trebuie să recunoaștem că nici cu Edi nu am jucat uau, dar, totuși, am reușit să ne calificăm de pe primul loc, am trecut de grupe de pe primul loc.

La un moment dat, și Mircea Lucescu a vrut să fie antrenorul echipei naționale și să rămână și antrenor la echipa de club, dar nu au fost de acord. Nu cred că e normal să facă lucrul acesta, fiindcă, oricât de corect ar fi un om, un 10% tot ar influența echipa la care a antrenat”, a declarat Dănuț Lupu pentru prosport.ro.

Dănuţ Lupu a făcut şi în trecut declaraţii care au stârnit furia lui Gică Hagi. A afirmat că adevăratul „rege” al fotbalului românesc a fost Nicolae Dobrin. Mai mult, a acuzat că a avut numai 14 selecţii la naţională din cauză că Gică Hagi ar fi decis jucătorii convocaţi.

Anul trecut, Dănuţ Lupu anunţase că Ianis Hagi nu ar trebui chemat la naţională pentru dubla cu Israel şi Kosovo. „Nu poate să fie convocat la naţională! Ar strica atmosfera„, spunea Lupu.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:38 29 iul.

Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-2: „De asta am avut nervii la pauză! De ce doar pe el îl trimit?”

0:09 29 iul.

România – Grecia 7-14. Naţionala României de polo, debut cu stângul la Jocurile Olimpice 2024

0:01 29 iul.

David Popovici luptă de Ziua Imnului Naţional pentru aurul de la 200 m liber, la Jocurile Olimpice 2024 LIVE TEXT (21:40)

23:55

Ce performanţă pentru gimnastica din România la JO 2024! Calificare în finala feminină pe echipe şi alte trei finale individuale

23:54

EXCLUSIVAlex Băluţă, promisiune uriaşă înainte de Maccabi – FCSB (miercuri, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Vom aduce calificarea!”

23:42

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 3. David Popovici luptă pentru medalia de aur. Jaqueline Cristian, duel cu Kerber!

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și