Închide meniul

Dănuţ Lupu a reînviat „războiul” cu Gică Hagi: „Nu va reuşi niciodată să facă ce a făcut Edi Iordănescu la naţională!”

Publicat: 28 iulie 2024, 18:21

Reclamă
Dănuţ Lupu a reînviat „războiul cu Gică Hagi: „Nu va reuşi niciodată să facă ce a făcut Edi Iordănescu la naţională!

Dănuţ Lupu a reînviat "războiul" cu Gică Hagi

Gică Hagi şi Dănuţ Lupu / Colaj Hepta/AS.ro

Dănuţ Lupu a reînviat „războiul” cu Gică Hagi şi a făcut o nouă declaraţie controversată. Fostul jucător al lui Dinamo şi Rapid nu l-a menajat pe cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, care este pe punctul de a fi numit selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi s-ar fi înţeles cu Răzvan Burleanu şi urmează să fie prezentat oficial săptămâna viitoare. „Regele” va renunţa la pachetul majoritar de acţiuni de la Farul şi va prelua postul rămas vacant după plecarea lui Edi Iordănescu.

Dănuţ Lupu a reînviat „războiul” cu Gică Hagi

Dănuţ Lupu se aşteaptă ca Gică Hagi să nu reuşească să obţină performanţele lui Edi Iordănescu, cel care a dus naţionala României în optimi la EURO 2024.

Eu îmi doresc ca Hagi să preia echipa națională și să reușească să aibă rezultate. N-aș vrea ca Hagi să nu aibă rezultate la echipa națională. Trebuie să recunoaștem că n-avem o echipă strălucită. Avem nevoie de o minune să ne calificăm la Campionatul Mondial. E într-o situație foarte delicată.

Gică nu va reuși niciodată să facă ce a făcut Edi, cum oricare alt antrenor, care va veni după Hagi, nu va reuși să facă ceea ce face Hagi. Fiecare antrenor va avea amprenta lui asupra echipei naționale.

Reclamă
Reclamă 4

Edi are meritul că a reușit să facă un colectiv foarte unit. Trebuie să recunoaștem că nici cu Edi nu am jucat uau, dar, totuși, am reușit să ne calificăm de pe primul loc, am trecut de grupe de pe primul loc.

La un moment dat, și Mircea Lucescu a vrut să fie antrenorul echipei naționale și să rămână și antrenor la echipa de club, dar nu au fost de acord. Nu cred că e normal să facă lucrul acesta, fiindcă, oricât de corect ar fi un om, un 10% tot ar influența echipa la care a antrenat”, a declarat Dănuț Lupu pentru prosport.ro.

Dănuţ Lupu a făcut şi în trecut declaraţii care au stârnit furia lui Gică Hagi. A afirmat că adevăratul „rege” al fotbalului românesc a fost Nicolae Dobrin. Mai mult, a acuzat că a avut numai 14 selecţii la naţională din cauză că Gică Hagi ar fi decis jucătorii convocaţi.

Reclamă

Anul trecut, Dănuţ Lupu anunţase că Ianis Hagi nu ar trebui să fie chemat la naţională pentru dubla cu Israel şi Kosovo. „Nu poate să fie convocat la naţională! Ar strica atmosfera„, spunea Lupu.

Când îi va da Gică Hagi răspunsul final lui Răzvan Burleanu

Gică Hagi a transmis că după meciul cu Botoșani va face „lumină” și va dezvălui ce decizie a luat, cu privire la viitorul său, acesta având ca termen până pe 16 august să le comunice oficialilor FRF decizia sa. Managerul constănțenilor va fi nevoit să renunțe la echipă și să-și cedeze acțiunile, în cazul în care va prelua naționala, pentru a nu exista astfel un conflict de interese.

De asemenea, Hagi a subliniat că este concentrat pe deplin la ceea ce are de făcut la Farul, pentru moment, dat fiind și faptul că echipa nu a înregistrat nicio victorie în acest sezon.

Nu știu, vom vedea. Vorbim de meciul cu Botoșani. După meciul cu Botoșani, cu siguranță voi anunța decizia pe care am luat-o.

(N.r. Poate fi ultimul meci la Farul?) E un meci important. Hai să ne concentrăm și după meci veți auzi în ce direcție, dar, vă dați seama, că e un proiect important la Constanța”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:08

David Popovici luptă pentru finala de la 200 de metri liber, de la ora 21:53! Românul, aproape de o nouă finală olimpică

21:05

FotoOamenii stau la cozi uriaşe ca să îl vadă pe David Popovici în semifinala de la 200 de metri liber! Imagini de senzaţie

20:55

Farul – FC Botoşani 0-1! Şoc pentru Gică Hagi la Ovidiu. Jucătorii „Regelui” au rămas fără gol marcat în acest sezon al Ligii 1

20:37

Rafael Nadal – Novak Djokovic, „şocul” din turul doi de la Jocurile Olimpice 2024! Nadal, mesaj special despre duelul stelar

20:36

Bernadette Szocs, cu lacrimi în ochi după eşecul de la dublu mixt, la JO 2024! „De aici aşteptam medalia olimpică”

20:24

Reacţia lui Toto Wolff după ce George Russell a fost descalificat: „Trebuie să ne asumăm! Am făcut o greşeală!”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori
Citește și