Închide meniul

„Ați fost sunat de la FRF?” Gică Hagi a răspuns pe loc. „Asta mă interesează foarte tare!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 noiembrie 2021, 13:57

„Ați fost sunat de la FRF? Gică Hagi a răspuns pe loc. „Asta mă interesează foarte tare!

Gică Hagi, despre FRF

Hepta

Gică Hagi a oferit un răspuns categoric când a fost întrebat dacă FRF l-a sunat ca să ocupe postul de selecționer. „Regele” a precizat că este interesat doar de proiectul pe care l-a început vara trecută la Farul Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ați fost sunat de FRF?” Gică Hagi, răspuns categoric

„Eu am început un proiect la Constanța. În vară s-a întâmplat un lucru important aici. E la început, încercăm să-l facem foarte bine. Mă interesează foarte tare ce facem aici la Constanța”, a spus Gică Hagi, într-o conferință de presă.

Echipa naţională a României a rămas fără selecţioner, după ce contractul selecţionerului Mirel Rădoi a expirat. El nu a reuşit să califice echipa la Cupa Mondială din 2022. Cu toate acestea, FRF încearcă să-l convingă pe Mirel să-și prelungească contractul.

România a ratat prezența la CM 2022 din Qatar, după ce a terminat pe locul 3 în grupa J din preliminarii, unde s-a duelat cu Germania, Macedonia de Nord, Armenia, Islanda și Liechtenstein.

Citește și:

Gică Hagi: „Personal, cred că poți să planifici succesul!”

„Regele” crede că doar printr-un proiect bine pus la punct mai putem obține rezultatele de altă dată. Gigă Hagi a fost unul dintre cele mai vehiculate nume care ar putea să preia banca echipei naționale, după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea.

Reclamă

„Oricine își dorește ca România să se califice. Nimeni nu garantează 100% o calificare. Vedem că în ultima perioadă, la Mondiale, de 20 de ani, tot ni se promite. Eu, personal, cred că poți să planifici acest succes creând o generație foarte puternică, una care să aibă rezultate și continuitate.

Trebuie să construiești o generație. Să promiți e cel mai ușor. Venim cu scuze și alibiuri. Un proiect pentru mine trebuie să fie câștigător.

Nu vreau să discut despre asta (n.r. – să vină la echipa națională). Eu doar am intrat ca un simplu suporter al echipei naționale. Nu mă schimb, sunt același, sunt încrezător, cred că există jucători interesanți cu care se poate construi o generație foarte puternică„, a spus Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și