Închide meniul

Helmut Duckadam: ”Dan Petrescu nu va merge la naţională. Jocurile au fost făcute”. Cine ar fi noul selecționer al României: ”Au nevoie de un antrenor ascultător”

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2021, 9:21

Helmut Duckadam: ”Dan Petrescu nu va merge la naţională. Jocurile au fost făcute”. Cine ar fi noul selecționer al României: ”Au nevoie de un antrenor ascultător”

Helmut Duckadam: ”Dan Petrescu nu va merge la naţională. Jocurile au fost făcute”.

Hepta

  • Dan Petrescu va da un răspuns Federației Române de Fotbal
  • Adrian Mutu ar fi preferatul FRF

Helmut Duckadam merge mai departe și dezvăluie că Adrian Mutu va fi noul selecționer, el fiind considerat varianta perfectă pentru FRF. ”Au nevoie de un antrenor ascultător”, susține ”eroul de la Sevilla”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam: Dan Petrescu nu merge la națională. Jocurile au fost făcute pentru Adrian Mutu

”Dan Petrescu nu va merge la naţională. Jocurile au fost făcute pentru Adrian Mutu. S-a văzut asta mereu, pentru că Federaţia a discutat doar cu tehnicieni care nu puteau să vină, care erau imposibil de adus. S-a vorbit cu ei doar de ochii lumii.

Pentru FRF e ideal Adrian Mutu, au nevoie de un antrenor ascultător. Nu e o alegere bună pentru naţională. A fost un jucător mare, dar ca antrenor nu a dovedit nimic. Erau alţii care puteau fi aduşi şi care puteau face treabă, ca Victor Piţurcă sau Ladislau Bölöni”, a spus Duckadam, citat de adevarul.ro.

Reclamă

Dan Petrescu, răspuns pentru FRF

Dan Petrescu a oferit răspunsul pentru Federaţia Română de Fotbal cu privire la preluarea echipei naţionale. „Bursucul” prelungeşte aşteptarea şi anunţă că trebuie să discute cu Neluţu Varga, patronul CFR Cluj.

”Astăzi n-aș vrea să vorbesc desre acest subiect. Trebuie să mă întâlnesc cu patronul echipei, apoi peste o zi sau două veți afla mai multe. Încă n-am luat o decizie. Mă voi întâlni cu patronul echipei și vom vedea care e situația”, a anunţat Dan Petrescu.

Reclamă

Dan Petrescu, aşteptat pe banca României de Gică Popescu

Gică Popescu îl vrea pe Dan Petrescu selecţionerul României. Antrenorul lui CFR Cluj va da un răspuns Federaţiei după ultimul meci din 2021.

„E greu să dăm pronosticuri legate de viitorul echipei naționale, pentru că evoluțiile au fost oscilante. Să vedem cine va antrena echipa națională începând din luna ianuarie. M-aș bucura ca Dan Petrescu să accepte această provocare, pentru că știu cât de mult își dorește echipa națională, știu câte lucruri pozitive a făcut pentru echipa națională.

E un antrenor care a făcut performanțe la toate echipele pe care le-a antrenat. Cunoaște echipa națională, are experiență, e un învingător. Cred că am avea multe speranțe legate de viitorul echipei naționale cu Dan antrenor”, a spus Popescu, pentru Farul TV.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Suporter.as.ro • 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”