Închide meniul

Avertisment fără precedent pentru Ianis Hagi: „Poate pierde EURO! El nu e Gheorghe Hagi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 ianuarie 2024, 23:37

Avertisment fără precedent pentru Ianis Hagi: „Poate pierde EURO! El nu e Gheorghe Hagi!

Ianis Hagi, moment pentru istorie

Ianis Hagi, moment pentru istorie

Răzvan Raţ a lansat un avertisment fără precedent pentru Ianis Hagi. Fostul internaţional e de părere că Ianis Hagi riscă să piardă lotul pentru EURO 2024 dacă nu va juca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Raţ îl sfătuieşte pe Ianis Hagi să se întoarcă la Rangers pentru a putea juca mai mult în a doua parte a sezonului. Raţ chiar a făcut o comparaţie între Ianis Hagi şi tatăl său.

Avertisment fără precedent pentru Ianis Hagi

”Decât rezervă la Alaves, mai bine se întoarce la Rangers şi joacă. Altfel, poate pierde EURO. Cu tot respectul, Ianis Hagi nu e Gheorghe Hagi! Din punctul meu de vedere. Pentru mine e evident. Foarte multă presiune a fost pusă pe Ianis Hagi artificial şi nedrept”, a spus Răzvan Raţ, conform sport.ro.

Gafa făcută de Rangers în momentul în care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves

Jurnaliștii scoțieni au anunțat care a fost gafa făcută de Rangers în momentul în care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves. Internaționalul român ar fi fost dorit înapoi la Glasgow, dar sunt probleme în contractul făcut de șefii clubului.

Fiul „Regelui” nu mai intrase în planurile lui Michael Beale și a fost lăsat să plece de la Rangers. Totuși, Ianis este pe placul actualului antrenor Philippe Clement. Belgianul în vârstă de 49 de ani s-ar fi interesat în ce condiții poate reveni mijlocașul, dar a avut parte de o surpriză.

Reclamă

Potrivit rangersnews.uk, Clement a avut surpriza să afle că în contractul întocmit de șefii clubului nu a fost inclusă opțiunea de a îl readuce pe Ianis Hagi în perioada de transferuri din iarnă. Este o clauză care, în mod normal, se introduce de fiecare dată când un jucător pleacă sub formă de împrumut.

Inițial, oficialii lui Rangers ar fi lăsat de înțeles că Ianis Hagi poate reveni oricând la club, în cazul în care Philippe Clement își dorește asta. „Putem, depinde de antrenor”, au transmis aceștia.

Astfel, pentru a îl aduce pe Ianis Hagi înapoi în Scoția, e nevoie ca Deportivo Alaves să își dea acordul. „Philippe Clement a rămas fidel stilului său și a refuzat să comenteze situația lui Ianis, atunci când un reporter turc l-a întrebat despre acest lucru„, anunță sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Împrumutul în La Liga nu a fost cel la care visa Ianis Hagi. Românul a fost titular în numai 6 meciuri din campionat și încă nu a reușit să înscrie. Ar fi putut aduna mai multe minute la Rangers, în cazul unei reveniri încă din această iarnă. Trupa lui Clement este pe locul secund în Scoția, la 8 puncte în spatele liderului Celtic.

Ianis Hagi mai are contract cu Rangers până în 2026. Deportivo Alaves nu are nicio clauză prin care să îl poată transfera definitiv pe internaționalul român.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și