Închide meniul

Gafa făcută de Rangers în momentul în care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves. Anunțul scoțienilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2024, 13:31

Gafa făcută de Rangers în momentul în care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves. Anunțul scoțienilor

Gafa făcută de Rangers în momentul în care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves

Ianis Hagi, în Deportivo Alaves - Real Madrid / Profimedia

Jurnaliștii scoțieni au anunțat care a fost gafa făcută de Rangers în momentul în care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves. Internaționalul român ar fi fost dorit înapoi la Glasgow, dar sunt probleme în contractul făcut de șefii clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul „Regelui” nu mai intrase în planurile lui Michael Beale și a fost lăsat să plece de la Rangers. Totuși, Ianis este pe placul actualului antrenor Philippe Clement. Belgianul în vârstă de 49 de ani s-ar fi interesat în ce condiții poate reveni mijlocașul, dar a avut parte de o surpriză.

Gafa făcută de Rangers în momentul în care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves

Potrivit rangersnews.uk, Clement a avut surpriza să afle că în contractul întocmit de șefii clubului nu a fost inclusă opțiunea de a îl readuce pe Ianis Hagi în perioada de transferuri din iarnă. Este o clauză care, în mod normal, se introduce de fiecare dată când un jucător pleacă sub formă de împrumut.

Inițial, oficialii lui Rangers ar fi lăsat de înțeles că Ianis Hagi poate reveni oricând la club, în cazul în care Philippe Clement își dorește asta. „Putem, depinde de antrenor”, au transmis aceștia.

Astfel, pentru a îl aduce pe Ianis Hagi înapoi în Scoția, e nevoie ca Deportivo Alaves să își dea acordul. „Philippe Clement a rămas fidel stilului său și a refuzat să comenteze situația lui Ianis, atunci când un reporter turc l-a întrebat despre acest lucru„, anunță sursa citată.

Reclamă

Împrumutul în La Liga nu a fost cel la care visa Ianis Hagi. Românul a fost titular în numai 6 meciuri din campionat și încă nu a reușit să înscrie. Ar fi putut aduna mai multe minute la Rangers, în cazul unei reveniri încă din această iarnă. Trupa lui Clement este pe locul secund în Scoția, la 8 puncte în spatele liderului Celtic.

Ianis Hagi mai are contract cu Rangers până în 2026. Deportivo Alaves nu are nicio clauză prin care să îl poată transfera definitiv pe internaționalul român.

Presa din Spania nu l-a menajat pe Ianis Hagi după meciul din Cupa Regelui

Presa din Spania nu l-a menajat pe Ianis Hagi după meciul din Cupa Regelui. Alaves s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Betis, într-o partidă în care internaţionalul român a fost titular.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul partidei, presa din Spania a analizat prestaţia internaţionalului român. Din nefericire pentru acesta, nu a reuşit să impresioneze, fiind unul dintre „aspectele mai puţin reuşite ale meciului”, aşa cum au notat spaniolii:

Primul 11 a combinat prezența unor jucători de rezervă cu continuitatea unor titulari. Au fost pozitive aparițiile lui Benavídez sau Kike. Sola a jucat ca fundaș lateral, Rioja și-a acoperit banda stângă, în timp ce Hagi a lăsat o impresie gri în rolul său de mijlocaș ofensiv. Acesta a fost unul dintre aspectele mai puțin reușite ale meciului.

S-a bucurat de încă o șansă ca titular, dar tot nu reușește să facă un meci întreg reușit. Deși încearcă și muncește, nu reușește să fie decisiv în atac. Faptul că Alavés a atacat mai mult pe flancuri i-a conferit un rol secundar”, au scris cei de la alaves.elcorreo.com, care i-au acordat nota 6.

Nici cei de la noticiasdealava.eus nu l-au menajat pe român, spunând despre acesta că este cu un pas în urma colegilor săi, chiar dacă arată că încearcă de fiecare dată când are ocazia:

A încercat întotdeauna când a avut ocazia, dar e cu un pas în urma coechipierilor săi. A avut o influență mai redusă în meci decât și-ar fi dorit”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și