Închide meniul

Avertismentul lui Florin Răducioiu pentru Edi Iordănescu: „Nu poţi să te prezinţi cu ei! Este o mare problemă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 februarie 2024, 21:54

Reclamă
Avertismentul lui Florin Răducioiu pentru Edi Iordănescu: „Nu poţi să te prezinţi cu ei! Este o mare problemă

Avertismentul lui Florin Răducioiu pentru Edi Iordănescu chiar în ziua în care România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor

Florin Răducioiu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Avertismentul lui Florin Răducioiu pentru Edi Iordănescu chiar în ziua în care România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor. Tragerea la sorţi a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu e de părere că Edi Iordănescu are o problemă extrem de mare cu jucătorii români care nu joacă la echipele de cluburi.

Avertismentul lui Florin Răducioiu pentru Edi Iordănescu

Nu va fi simplu. Foarte bine că se concentrează pe evoluţia acestor titulari, pentru că totuşi ne-au calificat aceşti jucători. E o problemă aici. El ştie cel mai bine cum o să facă. Mai sunt într-adevăr 3 luni de competiţie.

Sper să strângă cât mai multe meciuri aceşti băieţi, Ianis Hagi, Radu Drăguşin, Răzvan Marin, Raţiu, Moldovan nu mai zic. Te aşteaptă un campionat european, nu poţi să te prezinţi cu jucătorii care nu joacă. Sunt foarte curios să vedem, este o mare problemă”, a spus Florin Răducioiu la primasport.ro.

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu, după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu, după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor. Selecţionerul României nu a vrut să facă o analiză detaliată a adversarelor, dar a precizat că obiectivul naţionalei trebuie să fie primul loc pentru a putea spera la calificarea la Campionatul Mondial din 2026.

Reclamă

“E prematur să ne hazardăm acum în analize cu privire la adversari. Mai sunt luni bune, o perioadă de transferuri în vară care poate schimba situația multor jucători, atât de la naționala noastră, cât și de la adversare. Va conta mult cât și cum vor juca băieții noștri până la toamnă, dar și fotbaliștii rivalelor noastre din grupă.

Cert este un singur lucru, obiectivul României trebuie să fie primul loc, iar asta cu atât mai mult cu cât vorbim de o șansă importantă, în paralel cu preliminariile clasice, pentru o eventuală calificare la barajul pentru Cupa Mondială 2026.

Până atunci, concentrarea noastră maximă este însă pe EURO 2024 și tot ce înseamnă abordarea optimă a turneului final. De la situația îngrijorătoare pe care o au la cluburi mai mulți jucători importanți ai naționalei noastre, până la meciurile de pregătire programate în luna martie, întreaga mea atenție este în această direcție.

Reclamă 4 / 0/3

Deși observ că situația mea contractuală continuă să fie un subiect de presă, vă asigur că sunt total concentrat pe munca pe care trebuie să o depunem ca România să se prezinte cât mai bine posibil la EURO 2024. Orice alte discuții chiar nu își au rostul acum. Există timp pentru toate, important e să încercăm să rezolvăm prioritățile.

Hai, România!”, a spus Edi Iordănescu pentru frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și