Închide meniul

Băiatul Lorenei Balaci şi al lui Eugen Trică, erou al naţionalei U20 cu Anglia! Atanas Trică a marcat unul din cele două goluri

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 12 octombrie 2023, 19:57

Băiatul Lorenei Balaci şi al lui Eugen Trică, erou al naţionalei U20 cu Anglia! Atanas Trică a marcat unul din cele două goluri

Băiatul Lorenei Balaci şi al lui Eugen Trică, erou al naţionalei U20 cu Anglia

Atanas Trică / captura frf.ro

Băiatul Lorenei Balaci şi al lui Eugen Trică a fost erou al naţionalei U20 cu Anglia! Atanas Trică a marcat, din penalty, în minutul 16 al meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nepotul regretatului Ilie Balaci a executat perfect penalty-ul care a dus scorul la un 2-0 neverosimil pentru România. Atanas Trică a şutat plasat, fără speranţă pentru portarul Angliei.

Băiatul Lorenei Balaci şi al lui Eugen Trică, erou al naţionalei U20 cu Anglia!

România a obţinut o victorie mare cu Anglia în Elite League! Tricolorii U20 au învins-o cu 2-0 pe naţionala U20 a Angliei.

Golurile naţionalei U20 a României au fost marcate de Cristian Mihai (min. 5) şi Atanas Trică (min. 16). Băiatul Lorenei Balaci şi al lui Eugen Trică a transformat penalty-ul obţinut de Alexandru Musi.

Englezii au avut un penalty în minutul 45 al partidei, pe care l-a ratat Scarlett. Acesta a tras pe lângă poarta lui Robert Popa, iar jucătorii noştri au intrat la cabine cu 2-0. Acesta avea să fie şi rezultatul final al meciului.

Reclamă

România a ajuns la două victorii în Liga Elitelor. Tricolorii U20 au început excelent campania, cu o victorie cu 2-0 în faţa Cehiei, după care au fost învinşi dramatic de Portugalia.

Portughezii au câştigat cu 2-1, golul victoriei fiind marcat în minutul 90+8.

Pe 16 octombrie, România U20 va întâlni în deplasare Norvegia, într-un meci care se va disputa pe Fredrikstad Stadion, de la ora 19:00.

Reclamă 4 / 0/3

Lotul României U20 convocat de selecționerul Costin Curelea:

PORTARI: Robert Popa (U Craiova 1948), Alexandru Borbei (US Lecce / Italia), David Dincă (CSM Slatina)

FUNDAȘI: Tony Strata (Ajaccio FC / Franța), Dan Sîrbu (Farul Constanța), Botond Gergely (AFK Csikszereda), Ștefan Duțu (CS Afumați), Sergiu Rimovecz (CSM Reșița), Gabriel Dănuleasă (Farul Constanța), Alexandru Șuteu (FC Unirea Dej), Tudor Oltean (Ceahlăul Piatra Neamț)

MIJLOCAȘI: Alexandru Musi (ACS Petrolul 52), Ștefan Bodișteanu (SC Oțelul Galați), Andrei Pandele (FCSB), Eduard Radaslavescu (FCSB), David Gabriel (FC Botoșani), Doru Andrei (FC Voluntari), Andres Sfaiț (US Salarenitana / Italia), Cristian Mihai (UTA Arad), Szabolcs Szilagyi (Vasas Budapesta / Ungaria), Vlasti Martinovic (Gloria 2018 Bistrița-Năsăud)

ATACANȚI: Atanas Trică (Universitatea Craiova), Valentin Dumitrache (Gloria Buzău)

Ce spunea Alexandru Musi înainte de meciul naţionalei U20 cu Anglia

Da, sunt pregătit. Mă bucur că am revenit la echipa națională și că mi-am văzut colegii și staff-ul. Sper să facem o treabă bună și să creștem de la acțiune la acțiune.

Da, este o motivație în plus, mai ales dacă jucăm cu adversari mai buni, să creștem și noi și să devenim și mai buni. În primul rând, eu vreau să îmi fac treaba cât mai bine la U20 și dacă o să fiu chemat mai sus o să mă duc cu cea mai mare plăcere.

Am jucat foarte bine cu Portugalia, un pic de noroc ne-a lipsit și un pic de concentrare la final. Nu mă consider un fotbalist care schimbă jocul echipelor. Intru pe teren și fac ceea ce îmi place, să joc fotbal.

Reclamă

(n.r. Ce te motivează când intri pe gazon?) Plăcerea de a juca și suporterii. Ei sunt cei care îmi dau energia să joc. Ca stil mă asemăn cu Rodrygo de la Real Madrid, el este și jucătorul meu preferat.

Sunt sigur că o să vină multă lume să ne susțină și sper să facem o treabă foarte bună, iar la final să ieșim fericiți”, spunea Alexandru Musi, potrivit frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și