Închide meniul
EXCLUSIV

Bănel Nicoliță deplânge situaţia de la echipa naţională: „Nu mai avem fotbaliști acum!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 iulie 2022, 18:37

Bănel Nicoliță deplânge situaţia de la echipa naţională: „Nu mai avem fotbaliști acum!

EXCLUSIV | Bănel Nicoliță deplânge situaţia de la echipa naţională

Bănel Nicoliță, în timpul unui interviu pentru Antena Sport / AS.ro

Bănel Nicoliță (37 ani) deplânge situaţia de la echipa naţională. În exclusivitate pentru Antena Sport, fostul mijlocaş cu 37 de apariţii sub tricolor a analizat criza de rezultate cu care se confruntă naţionala lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a pierdut de două ori cu Muntenegru (0-2 şi 0-3), dar şi în deplasarea din Bosnia (0-1). Singura victorie a fost cu Finlanda, scor 1-0, în direct la Antena 1.

EXCLUSIV | Bănel Nicoliță deplânge situaţia de la echipa naţională

„Nu mai avem fotbaliști. Da? Dacă vorbim de 2005, 2014, 2018, aveam fotbaliști, da? Aveam un Mutu, un Chivu, un Raț. Un Marica, Lobonț la Roma și așa mai departe. Rădoi, Dică!

Noi, care am fost la Steaua, am jucat numai în Champions League an de an. Jucam în Europa, Rapid la fel. Erau jucători foarte buni și aveai de unde să alegi. Acum, de unde? Spuneți-mi mie!”, a declarat Bănel Nicoliță, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

EXCLUSIV | Sergiu Hanca, mesaj de mobilizare după cele 3 înfrângeri ale naţionalei din Nations League

Sergiu Hanca a avut un mesaj de mobilizare după cele 3 înfrângeri ale naţionalei ale naţionalei României în primele 4 meciuri din Nations League. Hanca cere mobilizare maximă pentru ca naţionala României să ajungă la EURO 2024.

Reclamă

Sergiu Hanca a făcut o analiză pertinentă într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport. Mijlocaşul de la Cracovia spune că trebuie ca meciurile din iunie să fie date uitării, iar România să pornească cu adevărat pe drumul spre EURO 2024.

„În fotbal trebuie rapid să uiţi şi să mergi mai departe. Nu este timp, trebuie să analizezi situaţia şi să te autoanalizezi. Să încerci ca data viitoare să faci să fie mai bine. Trebuie să mergi înainte, fotbalul nu te aşteaptă. În fiecare săptămână sunt meciuri şi trebuie să fii pregătit.

Toată lumea avea speranţe. Şi noi aveam speranţe. Din păcate, acesta este fotbalul, am primit o lecţie, sper să învăţăm din ea cât mai repede. Fotbalul, în ziua de astăzi, sunt momente grele pe care să le ştim să le gestionezi, să treci peste ele şi să dai mai mult. Acesta este adevărul, nu trebuie să ne minţim. Trebuie să luăm toată această perioadă ca pe o lecţie şi, la acţiunile viitoare, să facem lucrurile să funcţioneze mai bine.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu învăţam înseamnă că ne merităm soarta să fim înjuraţi, să fim apostrofaţi. Să nu avem un respect de sine faţă de noi şi să nu ne dorim să facem mai mult. Cred că a trecut o grămadă de ani de când naţionala nu a mai fost la un turneu final. Este foarte mult timp. Chiar şi aşa, 2008 şi 2016 este pre apuţin pentru ultimii 20 – 30 de ani. Trebuie să facem tot posibilul să ne calificăm şi noi la un turneu final„, a spus Sergiu Hanca în exclusivitate la Antena Sport.

Programul naționalei României din luna septembrie

Etapa a 5-a

  • Bosnia și Herțegovina – Muntenegru
  • Finlanda – România

Etapa a 6-a

  • Muntenegru – Finlanda
  • România – Bosnia și Herțegovina

În clasament, România ocupă ultimul loc, cu doar 3 puncte, lider fiind Bosnia, cu 8 puncte, urmată de Muntenegru cu 7 puncte, şi Finlanda, cu 4 puncte.

Recomandări
  • Bănel Nicoliță deplânge situaţia de la echipa naţională
  • Mesajul transmis în exclusivitate pentru Antena Sport

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și