Închide meniul
Video

Sergiu Hanca, mesaj de mobilizare după cele 3 înfrângeri ale naţionalei din Nations League: „Trebuie să învăţăm! Dacă nu, merităm să fim înjuraţi!” EXCLUSIV

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iunie 2022, 23:59

Sergiu Hanca, meaj de mobilizare pentru naţionala României

Captură Antena Sport

  • Sergiu Hanca, mesaj de mobilizare după cele 3 înfrângeri ale naţionalei din Nations League
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Sergiu Hanca, mesaj de mobilizare după cele 3 înfrângeri ale naţionalei ale naţionalei României în primele 4 meciuri din Nations League. Hanca cere mobilizare maximă pentru ca naţionala României să ajungă la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Hanca a făcut o analiză pertinentă într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport. Mijlocaşul de la Cracovia spune că trebuie ca meciurile din iunie să fie date uitării, iar România să pornească cu adevărat pe drumul spre EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu a pierdut de două ori cu Muntenegru (0-2 şi 0-3), dar şi în deplasarea din Bosnia (0-1). Singura victorie a fost cu Finlanda, scor 1-0, în direct la Antena 1.

În caz contrar, Hanca anunţă că este pregătit să suporte şi înjurăturile fanilor furioşi.

Reclamă

Sergiu Hanca, mesaj de mobilizare după cele 3 înfrângeri ale naţionalei

„În fotbal trebuie rapid să uiţi şi să mergi mai departe. Nu este timp, trebuie să analizezi situaţia şi să te autoanalizezi. Să încerci ca data viitoare să faci să fie mai bine. Trebuie să mergi înainte, fotbalul nu te aşteaptă. În fiecare săptămână sunt meciuri şi trebuie să fii pregătit.

Toată lumea avea speranţe. Şi noi aveam speranţe. Din păcate, acesta este fotbalul, am primit o lecţie, sper să învăţăm din ea cât mai repede. Fotbalul, în ziua de astăzi, sunt momente grele pe care să le ştim să le gestionezi, să treci peste ele şi să dai mai mult. Acesta este adevărul, nu trebuie să ne minţim. Trebuie să luăm toată această perioadă ca pe o lecţie şi, la acţiunile viitoare, să facem lucrurile să funcţioneze mai bine.

Reclamă

Dacă nu învăţam înseamnă că ne merităm soarta să fim înjuraţi, să fim apostrofaţi. Să nu avem un respect de sine faţă de noi şi să nu ne dorim să facem mai mult. Cred că a trecut o grămadă de ani de când naţionala nu a mai fost la un turneu final. Este foarte mult timp. Chiar şi aşa, 2008 şi 2016 este pre apuţin pentru ultimii 20 – 30 de ani. Trebuie să facem tot posibilul să ne calificăm şi noi la un turneu final„, a spus Sergiu Hanca în exclusivitate la Antena Sport.

Sergiu Hanca spune că la naţionala României este un grup unit

Hanca a vorbit şi despre perioada cu Edi Iordănescu selecţioner. Acesta spune că atmosfera este una bună, însă problema este legată de mentalitate.

Nu pot să zic că este o atmosferă rea. Noi suntem un grup unit, nu există duşmănii între noi sau chestii de genul. Dar există mentalitatea fotbalistului român, îmi pare rău să spun asta. Suferim, acesta este adevărul. Trebuie să fim sinceri. Fotbalistul român nu are acea foame de performanţă. Când dă de greu, aşa cum a zis şi Răzvan Lucescu, are tendinţa să cedeze, să găsească alibiuri şi aceste lucruri nu te fac să progresezi. Cred că nu vorbim de noi, toate aceste lcruri vin din spate, de la copii şi juniori, vin de la poporul român.

Reclamă 4 / 0/3

Este un popor foarte descurcăreţ dar, când dăm de greu, încercăm să ieşim cu o şmecherie, nu să muncim sau să încercăîm să facem lucrurile corect. Nu doar fotbalul suferă, cred că România suferă în momentul de faţă„, a mai spus Sergiu Hanca.

Programul naționalei României din luna septembrie

Etapa a 5-a

  • Bosnia și Herțegovina – Muntenegru
  • Finlanda – România

Etapa a 6-a

  • Muntenegru – Finlanda
  • România – Bosnia și Herțegovina

În clasament, România ocupă ultimul loc, cu doar 3 puncte, lider fiind Bosnia, cu 8 puncte, urmată de Muntenegru cu 7 puncte, şi Finlanda, cu 4 puncte.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”