Închide meniul

Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România – Olanda 0-3: „Ba eşti bun, ba nu exişti”

Dan Roșu Publicat: 3 iulie 2024, 8:35

Reclamă
Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România – Olanda 0-3: „Ba eşti bun, ba nu exişti

Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România - Olanda 0-3

Basarab Panduru

Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România – Olanda 0-3, meci care ne-a trimis acasă după optimile EURO 2024. Nicolae Stanciu este fotbalistul de la care Panduru şi Meme Stoica aveau aşteptări mai mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stanciu a avut un prim meci spectaculos, cu un gol marcat în poarta Ucrainei, dar s-a stins apoi în duelurile tari cu Belgia şi Olanda. Tocmai lipsa de constanţă i-a fost reproşată de Panduru.

Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România – Olanda 0-3

„Şi eu îl iubesc pe Stanciu, dar una e să îl iubeşti pe Stanciu şi alta e să văd că ba eşti bun, ba nu exişti. Mi se par diferenţe din cale afară de mari”, a spus Panduru.

„Stanciu a deschis balul, execuţia lui concurează cu şanse reale pentru titlul de cel mai frumos gol al acestui turneu. Nu ştiu unde eram dacă nu marca acel gol fenomenal.

Golul acela ridică mult media, dar în rest..nu a avut evoluţii la nivelul la care ne-a arătat că poate să joace”, a comentat şi Mihai Stoica, la Prima Sport.

Reclamă
Reclamă 4

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3. Parcursul naţionalei lui Edi Iordănescu s-a încheiat în optimile de finală de la EURO 2024.

La Munchen, Olanda a dominat în totalitate partida din optimi, în ciuda faptului că tricolorii începuseră bine duelul.

„Uneori este dificil să explici de ce joci prost o dată, apoi poți atinge un nivel bun. Astăzi, începutul de joc a fost dificil, au fost agresivi, au atacat, dar într-un final ne-am găsit precizia cu mingea.

Reclamă

Au avut mari probleme pe partea lor stângă, unde am jucat un fotbal bun. Un aspect esențial a fost că a durat foarte mult până am înscris golul 2. Precizia noastră a fost foarte bună. La mijloc, posesia lui Reijnders, Schouten, Xavi a fost foarte bună, le-am creat mari probleme cu atacurile noastre.

I-am analizat bine, Belgia a avut multe ocazii contra României și noi am avut la fel de multe, mai ales pe partea stângă. Au avut probleme acolo și cu Belgia. Au avut probleme și cu poziționarea lui Xavi Simons, nu este simplu pentru singurul lor jucător de tip număr 6.

Sunt buni, dar cred că ne-am creat multe ocazii. Așa a fost și cu Polonia. Dar cred că încă e loc mult de îmbunătățire. Ne-am creat multe ocazii, dar trebuia să înscriem mai repede golul doi”, a declarat Ronald Koeman, la conferinţa de presă.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:35

NEWS ALERTOFICIAL | Funsho Bamgboye a plecat de la Rapid! Echipa cu care tocmai a semnat atacantul nigerian

14:20

LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Marii Britanii! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, în AntenaPLAY

13:46

Andrei Raţiu, lovitura de Champions League încercată de Gigi Becali! Răspunsul primit de patronul FCSB de la fundaşul naţionalei

13:29

Cum arată echipa României pentru Jocurile Olimpice 2024! 107 sportivi tricolori din 18 discipline luptă pentru medalii la Paris

13:00

VIDEOS-au încheiat antrenamentele în Marelui Premiu al Marii Britanii la Formula 2. Calificările, ora 17:05, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

12:52

În centrul de greutate al Formulei 1 – analiza lui Adrian Georgescu

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și