Închide meniul

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

Alex Masgras Publicat: 2 iulie 2024, 22:59

Reclamă
Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România - Olanda 0-3: "I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo"

Ronald Koeman, în timpul meciului România - Olanda / Profimedia

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3. Parcursul naţionalei lui Edi Iordănescu s-a încheiat în optimile de finală de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Munchen, Olanda a dominat în totalitate partida din optimi, în ciuda faptului că tricolorii începuseră bine duelul.

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

Ronald Koeman, selecţionerul Olandei, care a avut câteva zile dificile înaintea meciului cu România, a dezvăluit la conferinţa de presă ce probleme a identificat în jocul României şi unde s-a făcut diferenţa. Fostul mare fotbalist le-a reproşat însă jucătorilor săi că a durat prea mult până când au marcat golul al doilea:

„Uneori este dificil să explici de ce joci prost o dată, apoi poți atinge un nivel bun. Astăzi, începutul de joc a fost dificil, au fost agresivi, au atacat, dar într-un final ne-am găsit precizia cu mingea.

Au avut mari probleme pe partea lor stângă, unde am jucat un fotbal bun. Un aspect esențial a fost că a durat foarte mult până am înscris golul 2. Precizia noastră a fost foarte bună. La mijloc, posesia lui Reijnders, Schouten, Xavi a fost foarte bună, le-am creat mari probleme cu atacurile noastre.

Reclamă
Reclamă 4

I-am analizat bine, Belgia a avut multe ocazii contra României și noi am avut la fel de multe, mai ales pe partea stângă. Au avut probleme acolo și cu Belgia. Au avut probleme și cu poziționarea lui Xavi Simons, nu este simplu pentru singurul lor jucător de tip număr 6.

Sunt buni, dar cred că ne-am creat multe ocazii. Așa a fost și cu Polonia. Dar cred că încă e loc mult de îmbunătățire. Ne-am creat multe ocazii, dar trebuia să înscriem mai repede golul doi”, a declarat Ronald Koeman, la conferinţa de presă.

Prestaţia lui Felix Zwayer, criticată vehement după România – Olanda! Ce notă a primit după ce a fost pus la zid: „Slab”

Prestaţia lui Felix Zwayer a fost criticată vehement după România – Olanda. Germanul care a condus partida de la Munchen, în urma căreia tricolorii au fost eliminaţi de la EURO 2024, a fost criticat pentru prestaţia sa.

Reclamă

Spaniolii de la archivovar.es, un site care analizează arbitrajul, nu au fost impresionaţi de modul în care Zwayer a condus meciul României, mai ales că ar fi trebuit să aibă, la prima vedere, un meci relativ uşor de condus.

Ei l-au criticat pentru modul în care a fluierat aproape orice contact, dar şi pentru faptul că a oprit atacul României, atunci când a fluierat joc periculos la Alibec asupra lui Dumfries.

Germanul a primit nota 4 pentru prestaţia sa, singura notă mai mică din optimile de finală fiind cea a lui Michael Oliver, din meciul Germania – Danemarca, atunci când a fost notat cu 3,5.

„Felix Zwayer a dezamăgit după o prestație slabă la meciul România – Olanda. Arbitrul german, care a avut mai degrabă un EURO destul de slab, a continuat în aceeași dinamică, deși a arbitrat un meci relativ simplu. A fluierat fault pentru contacte minime și a oprit un atac promițător al României la scorul de 1-0, inventând un joc periculos care nu a existat.

A arătat cartonașe în patru rânduri, dar ar fi putut arăta doar două. Nu a avut succes nici la acest capitol. Pe lângă golul anulat la VAR al olandezilor, meciul s-a desfășurat fără acțiuni care i-ar fi putut complica și mai tare prestația lui Felix Zwayer”, au scris spaniolii de la archivovar.es.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:48

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

23:34

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!” Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

23:15

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

23:05

VIDEOIncidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa! Ultraşii lui CSA Steaua nu au mai rezistat, iar jandarmii au intervenit

23:03

„Până nu semnează, nu va fi nimic sigur!” Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

22:50

„Putem să jucăm mai bine!” Vlad Chiricheş, mesaj de luptă după Supercupă! Anunţ despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și