Închide meniul

Basarab Panduru a făcut praf discursul lui Edi Iordănescu, după Finlanda – România 1-1: „Nu am văzut niciodată un selecţioner care să facă asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 septembrie 2022, 16:50 / Actualizat: 24 septembrie 2022, 17:54

Basarab Panduru a făcut praf discursul lui Edi Iordănescu, după Finlanda – România 1-1: „Nu am văzut niciodată un selecţioner care să facă asta!

Basarab Panduru a făcut praf discursul lui Edi Iordănescu, după Finlanda - România 1-1

Basarab Panduru a făcut praf discursul lui Edi Iordănescu | Hepta

Basarab Panduru a făcut praf discursul lui Edi Iordănescu, după Finlanda – România 1-1, care a fost în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Fostul internaţional român a criticat în termeni duri discursul pe care selecţionerul l-a avut după remiza de la Helsinki.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panduru a rămas că impresia că Edi Iordănescu a lăsat să se înţeleagă, prin discursul avut, că s-a rugat de toată lumea să îşi continue mandatul la echipa naţională.

Basarab Panduru a făcut praf discursul lui Edi Iordănescu, după Finlanda – România 1-1

„A vorbit de patru ori în trei minute despre speranţă. Nu cred că am văzut niciodată un selecţioner să se roage de toată lumea să rămână la naţională. Ok, pot să înţeleg, dar nu mi-au

plăcut deloc aceste rugăminţi.

A părut că avem controlul în unele momente, dar noi am început să jucăm când ei aveau 1-0 şi puteau să facă 2-0. E cam puţin pentru a putea spune dacă avem speranţe.

Reclamă

Mai e o chestie, a vorbit foarte mult de cele patru puncte luate în meciurile cu Finlanda, însă nu a spus absolut nimic despre meciurile cu Muntenegru. E o campanie pe care într-un fel sau altul o anticipam. Eu am spus şi mai spun, suntem mai aproape de locul unu în grupa asta sau mai aproape de locul patru?

Repet din nou întrebarea pe care am pus-o când s-a tras la sorţi. Niciodată nu te gândeai la locul patru, te gândeai la un loc trei, poate doi”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Ce a spus Edi Iordănescu, când a fost întrebat de posibilitatea de a fi înlocuit

Edi Iordănescu a spus, enigmatic, că se poate trage linie după partida cu Bosnia. În ultima perioadă, în spaţiul public au apărut zvonuri conform cărora Dan Petrescu îi poate lua locul la echipa naţională.

Reclamă 4 / 0/3

„Referitor la poziţia mea aici, am muncit ca să ajung aici. Oricând sunt soluţii, am drumul meu. Dacă nu voi reuşi să obţin rezultate, nu contează interesul meu. (Reporter: V-au deranjat acele zvonuri cu Dan Petrescu?) Cine stă acasă şi nu munceşte, nu poate fi îndepărtat. Atunci când munceşti, în orice moment poţi să fii îndepărtat. Mă frustrează că nu am timp aşa cum mi-aş fi dorit cu echipa, dacă aveam mai mult timp puteam să accelerăm procesul. Dar sunt lucruri asumate.

Am avut situaţii, am creat şi mă bucur că am simţit încredere şi altă personalitate. Hai să aşteptăm, în ceea ce mă priveşte. Să vină un rezultat bun cu Bosnia, după care tragem linie. Mărturisesc că mi s-au făcut multe nedreptăţi şi sunt lucruri care nu le consider fireşti. Eu cer încredere şi răbdare. Nu pentru mine, pentru echipă.

Referitor la poziţia mea aici, am muncit ca să ajung aici. Oricând sunt soluţii, am drumul meu. Dacă nu voi reuşi să obţin rezultate, nu contează interesul meu. Cine stă acasă şi nu munceşte, nu poate fi îndepărtat. Mă frustrează pentru că dacă aveam mai mult timp puteam să accelerăm procesul

A venit şi o rază de soare pe strada noastră, să facem un rezultat bun şi să dăm speranţă publicului. Fanii să spere şi să aibă răbdare„, a spus Edi Iordănescu, care şi-a continuat discursul.

Anunțul FRF despre viitorul lui Edi Iordănescu, după Finlanda – România 1-1

Anunțul făcut de FRF despre viitorul lui Edi Iordănescu, după Finlanda – România 1-1. Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației, a asigurat că selecționerul de 44 de ani va continua la cârma naționalei indiferent de deznodământul din Liga Națiunilor.

Imediat după remiza de la Helsinki, Stoichiță a făcut precizări în legătură cu situația lui Iordănescu.

Directorul tehnic al FRF a explicat că strategia actuală de la naționala României se bazează pe continuitate, iar din acest motiv Edi Iordănescu va beneficia de încrederea conducerii și după campania din Liga Națiunilor.

Reclamă

„Tricolorii” se află pe ultimul loc în grupă, cu 4 puncte, cu un meci rămas de disputat. România – Bosnia se joacă luni, de la ora 21:45, LIVE TEXT pe AS.ro.

„Jocul mă mulţumeşte, e prima dată când vedem o construcţie interesantă din partea naţionalei, faze frumoase, posesie. Apărarea a fost destul de solidă, cu excepţia anumitor momente. Trebuia să câştigăm, aceasta e concluzia, şi oficialii lor au zis la fel.

Toată echipa ne-a mulţumit, chiar dacă rămâne supărarea că n-am mai marcat. Am mai spus de nu ştiu câte ori, Edi Iordănescu va continua la naţională! Am tot schimbat antrenori, încercăm să mergem pe continuitate”, a declarat Mihai Stoichiță, pentru Prima Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și