Închide meniul

Basarab Panduru a făcut praf România U21, după cele două meciuri de la Euro 2023: „Suntem departe, nu jucăm fotbal”

Dan Roșu Publicat: 25 iunie 2023, 11:52

Reclamă
Basarab Panduru a făcut praf România U21, după cele două meciuri de la Euro 2023: „Suntem departe, nu jucăm fotbal

Basarab Panduru a făcut praf România U21, după cele două meciuri de la Euro 2023

Echipa României, înainte de meciul cu Ucraina, de la Euro 2023 U21 / frf.ro

Basarab Panduru a făcut praf România U21, după cele două eşecuri fără drept de apel de la Euro 2023, 0-3 cu Spania şi 0-1 cu Ucraina. Tricolorii mici au fost deja eliminaţi din competiţie, meciul contra Croaţiei neavând nicio miză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Unii jucau fotbal, alţii nu ştiau să joace fotbal. Nu ştim să pasăm. E diferenţă mare de tot. Noi când aveam mingea, nu ştiam ce să facem cu ea. Noi pasăm să fie pasat şi nu ne uitam unde. 0-0 nu era bun, dar suna altfel. La fel ca în Elveţia, ne păcăleam iarăşi. Dacă se termina 0-0, spuneam după <<Am jucat dar nu ne-au dat gol>>.

Basarab Panduru a făcut praf România U21, după cele două meciuri de la Euro 2023

Nu, măi, e diferenţă mare. Suntem departe, nu jucăm fotbal. Am văzut celelalte echipe, am văzut golurile. Parcă nu e nimeni care să joace aşa ca noi. Nu este fotbal, se vede de la o poştă că e altceva”, a spus Basarab Panduru, citat de orangesport.ro.

Meciul cu Ucraina a fost pierdut după un autogol venit în minutul 89, în urma unui nou joc neconvingător făcut de jucătorii antrenaţi de Emil Săndoi.

Mihai Stoica s-a convins, după o nouă înfrângere a României U21

Mihai Stoica anunță că s-a convins, după o nouă înfrângere a României U21 la Campionatul European de tineret. Chiar dacă au jucat pe stadionul din Ghencea, micii tricolori au pierdut și cu Ucraina U21, scor 0-1, și sunt fără punct și fără gol marcat la turneul final găzduit de România și Georgia.

Reclamă

Jucătorii antrenați de Emil Săndoi pierduseră și cu Spania U21, scor 0-3, și și-au spulberat șansele de a mai spera la calificarea în sferturile de finală. În confruntarea cu Ucraina U21, autogolul lui Dican, din minutul 89, a făcut diferența.

„Eu cred că nu este o generaţie atât de valoroasă. E greu de crezut (n.r. că România se califica la turneul final, în cazul în care jucam preliminarii). Ca să câştigi, trebuie să ataci. Pe linia de fund sunt trei jucători născuţi 2000-2001.

În atac sunt variante pentru că sunt jucători tinerei. Este o generaţie modestă. În afară de Mihăilă, care arăta altceva, nu a fost o generaţie extraordinară”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și