Închide meniul

Basarab Panduru a numit jucătorul României care nu avea ce să caute în primul 11, cu Andorra: ”Îți permiți să bagi pe oricine”

Dan Roșu Publicat: 16 octombrie 2023, 9:50 / Actualizat: 19 octombrie 2023, 16:29

Reclamă
Basarab Panduru a numit jucătorul României care nu avea ce să caute în primul 11, cu Andorra: ”Îți permiți să bagi pe oricine”

Basarab Panduru a numit jucătorul României care nu avea ce să caute în primul 11, cu Andorra

Basarab Panduru, în timpul unei emisiuni

Basarab Panduru a spus care a jucătorul României noastre care nu avea ce să caute în primul 11, în România -Andorra 4-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mijlocaș e sigur că Denis Alibec sau Denis Drăguș ar fi fost mai potriviți pentru duelul cu Andorra. Singurul motiv pentru care atacantul lui CFR ar fi jucat e legat de încrederea pe care Edi Iordănescu a vrut să i-o dea pentru viitoarele partide, susține Panduru.

Basarab Panduru a spus care e jucătorul României care nu avea ce să caute în primul 11, cu Andorra

”Eu am avut doar o problemă. Am spus de la început că Bîrligea nu era din filmul ăsta. Dar poate îți permiți la meciul ăsta să bagi pe oricine.

E un tânăr de perspectivă, poate nu a făcut rău. Dacă nu ăsta a fost motivul, atunci de ce? Spune-mi argumente. De ce e mai bun decât Alibec? Sau decât de Drăguș.

Am spus la început că Bîrligea nu mi se pare din filmul ăsta. Probabil nici el nu se aștepta să fie titular. Nu e ușor la primul meci, Nu vreau să judec un jucător care vine și nu știe dacă joacă. La primul meci a stat în tribună. La fel și la precedente acțiune, a venit și a stat în tribună. După aceea se trezește titular. Ce să analizez? Nu am ce.

Reclamă

Eu ușor să vorbești după. Dar eu am spus la început că nu e din filmul ăsta. Și nu ai de ce să-l bagi. Eu nu aveam nicio așteptare de la el. Nu e ușor să faci ceva, chiar și cu Andorra. E primul meci, s-a trezit titular. El are 23 de ani, dar joacă fotbal de un an și jumătate, de când a venit la CFR. Nu vreau să discut despre el pentru că nu am ce să spun”, a comentat Panduru, citat de orangesport.ro.

Ce cotă are România la câștigarea EURO 2024

România are o cotă uriașă la câștigarea EURO 2024, după victoria cu Andorra, 4-0, care a adus-o pe primul loc în Grupa I a preliminariilor pentru calificarea la competiția din Germania.

În contextul războiului izbucnit în Israel, România e considerată favorită de specialiști să ajungă la EURO 2024. Cu două runde rămase de disputat, tricolorii sunt primii în grupă, cu un punct peste Elveția și cu cinci peste Israel, echipe care au unul, respectiv două meciuri mai puțin disputate.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, bookmakerii i-au oferit României o cotă de 150 la câștigarea trofeului suprem european. Țări mai bine cotate decât noi au șanse mai mici în ochii specialiștilor, fiind mai departe decât noi de calificare.

Grecia, Polonia sau Slovacia au cotă 250 la câștigarea EURO 2024. Cea mai mare cotă o are Suedia, 5000, care are șanse mici să ajungă la turneul final, fiind pe locul 3 în Grupa F, la 7 puncte de Austria. Favorită e Franța, cu o cotă de 4.50.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și