Închide meniul

Basarab Panduru a răbufnit după Croaţia U21 – România U21 0-0: „E trist, e grav, dar asta văd! Nu e bine să taci!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iunie 2023, 23:57

Reclamă
Basarab Panduru a răbufnit după Croaţia U21 – România U21 0-0: „E trist, e grav, dar asta văd! Nu e bine să taci!

Basarab Panduru ştie ce urmează, după hotărârea luată în procesul dintre CSA Steaua şi FCS

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Orange Sport

Basarab Panduru a răbufnit după Croaţia U21 – România U21 0-0. Fostul mare internaţional român a criticat în termeni duri prestaţia naţionalei de tineret de la Campionatul European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Emil Săndoi pe bancă, România U21 a bifat o umilinţă istorică şi a terminat competiţia fără gol marcat. Basarab Panduru a dat de pământ cu jocul naţionalei de tineret a României, despre care a spus că „a jucat orice, dar numai fotbal nu„.

Basarab Panduru a răbufnit după Croaţia U21 – România U21 0-0

Nu înțelege nimeni ce am vrut. După primul meci am zis să așteptăm, să avem încredere. Nu voi mai face lucrul ăsta, nu voi mai aștepta nimic. După fiecare meci voi spune ce trebuie să spun. Dacă taci și zici să avem încredere… pe ce să avem încredere? 

Noi și croații suntem singurii fără gol. Am găsit și noi unii, nu știu de ce nu ne-au dat gol azi. Că a fost Târnovanu, mereu a fost el. Nu e bine să taci. Acum nu mai poți repara nimic cu nicio idee.

Ce să spun? Că am fost cei mai slabi. Jucăm orice, numai fotbal nu. E trist, e grav, dar asta văd. Am văzut și celelalte echipe, mai grăsani, mai plinuți, dar toți cu niște viteze. Georgienii băgau materiale, erau puternici.

Reclamă

Zi-mi ceva la noi, de care să mă leg. Doar de Târnovanu putem să discutăm. El și-a făcut treaba mai mult decât de așteptai”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

România U21 a încheiat Campionatul European fără gol marcat, chiar dacă a fost gazda turneului final

Ruşine istorică suferită de jucătorii antrenaţi de Emil Săndoi. România U21 a terminat Campionatul European de tineret fără gol marcat, după ce a remizat alb cu Croaţia U21, scor 0-0. Situaţia este una fără precedent în istoria participărilor tricolorilor la un turneu final.

Dezastrul micilor tricolori este unul cu atât mai mare cu cât această ediţie a Campionatului European U21 a avut loc în România şi Georgia. Chiar dacă au jucat toate meciurile pe stadionul din Ghencea, în faţa fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii lui Emil Săndoi nu au reuşit să înscrie nici în disputa cu Croaţia U21, care nu mai avea miză. Ambele naţionale pierduseră orice şansă să se califice în sferturile de finală.

Selecţionerul României U21 l-a lăsat din nou pe bancă pe puştiul minune al Farului, Adrian Mazilu, şi a atacat cu Octavian Popescu, Markovic şi Işfan. Jucătorul de la FCSB a fost principalul pericol la poarta adversă în startul meciului. L-a servit ideal pe Louis Munteanu, în minutul 23, dar portarul Croaţiei a intervenit salvator. După, Tavi Popescu a ratat după o incursiune spectaculoasă.

Până la final, tricolorii nu au reuşit să înscrie şi au stabilit o contraperformanţă. Este pentru prima dată când România U21 termină fără gol marcat un turneu final. Jucătorii lui Săndoi se pot mulţumi doar cu punctul obţinut împotriva Croaţiei. Doar la Europeanul din 1998, cu Victor Piţurcă pe bancă, s-a mai întâmplat ca naţionala de tineret să termine fără nicio victorie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și