Închide meniul

Croaţia U21 – România U21 0-0. Jucătorii lui Emil Săndoi s-au făcut de râs şi au încheiat fără gol marcat turneul final!

Alex Ioniță Publicat: 27 iunie 2023, 23:30 / Actualizat: 6 iulie 2023, 22:04

Reclamă
Croaţia U21 – România U21 0-0. Jucătorii lui Emil Săndoi s-au făcut de râs şi au încheiat fără gol marcat turneul final!

Croaţia U21 - România U21 0-0

Emil Săndoi, alături de jucătorii României U21 / Profimediaimages

Croaţia U21 – România U21, scor 0-0, a fost LIVE TEXT pe AS.ro. A fost un meci fără miză pentru tricolori,  la EURO 2023. Selecționata pregătită de Emil Săndoi a încheiat ruşinos campania de la Campionatul European U21, pe stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii mici nu au reușit să se califice în sferturile competiției, după ce au pierdut primele două meciuri jucate, 0-3 cu Spania și 0-1 cu Ucraina. A remizat alb cu Croaţia şi este eliminată de la turneul final fără să înscrie vreun gol.

Croaţia U21 – România U21 0-0

Min. 90+1: O nouă paradă magnifică a lui Ştefan Târnovanu. A scos uluitor! Este omul meciului!

Min. 84: Dican se aruncă în faţa mingii şi îl salvează pe Târnovanu. Intervenţie uriaşă!

Min. 80: Micii tricolori au din nou şansă. Prsir a atacat colţul scurt, după o centrare a unui coechipier, dar nu a putut devia mingea în poartă.

Reclamă

Min. 79: O nouă paradă importantă a lui Târnovanu. A scos din poziţie de 1 contra 1 cu Frigan.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45: Pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 37: Incredibil! Ştefan Târnovanu a avut două intervenţii miraculoase. La aceeaşi fază, un croat a şutat în transversală!

Min. 23: O nouă şansă uriaşă pentru tricolori. Tavi Popesu a avut o incursiune de senzaţie, a driblat mai mulţi adversari şi a şutat din interiorul careului mic. Pandur a făcut minuni şi a respins in extremis!

Min. 19: Ocazie pentru naţionala României! Tavi Popescu l-a servit ideal pe Louis Munteanu, dar şutul acestuia, din interiorul careului, a fost reţinut de portarul croat.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

CROAȚIA U21: Pandur – Sigur, Franjic, Perkovic, Krimanzic – Vidovic, Hodza, Bulat, Baturina – Frigan, Beljo
Rezerve: Kotrski, Cavlina, Colina, Palaversa, Soldo, Sego, Prsir, Simic, Kacavenda, Galesic, Fruk
Selecţioner: Dragan Skocic

ROMÂNIA U21: Târnovanu – Pantea, Racovițan, Dican, Țicu – Ișfan, Dr. Albu, Lixandru – L. Munteanu, Markovic, Oct. Popescu
Rezerve: M. Popa, Gorcea – Petrila, Miculescu, Cîmpanu, Borza, Mazilu, Dumitrescu, Bîrligea, Pop
Selecţioner: Emil Săndoi

În cazul în care tricolorii mici vor pierde fără să marcheze și meciul cu Croația, atunci campania de la EURO U21 ar fi cel mai slab rezultat al unei selecționate gazdă.

Reclamă

Generația condusă de Emil Săndoi poate intra în istorie, dar din punct de vedere negativ. Până acum, nicio țară gazdă a unui turneu final nu a încheiat competiția fără punct obținut și gol marcat. În 2021, țara gazdă Ungaria a terminat grupa cu 0 puncte, dar a reușit să marcheze două goluri, unul în poarta României și altul în poarta Olandei.

Meciul dintre Croația și România este doar unul de consolare. Ambele selecționate au pierdut meciurile jucate până acum, astfel că singura miză din partida de pe stadionul Steaua este locul 3 din grupă, poziție care nu asigură calificarea în fazele următoare.

Oficialii FRF i-au decis viitorul lui Emil Săndoi

Andrei Vochina a dezvăluit că obiectivul lui Emil Săndoi pe banca naţionalei de tineret era calificarea în sferturile EURO 2023. Consilierul preşedintelui FRF a dezvăluit că selecţionerul va pleca de pe banca „tricolorilor mici”, punând punct astfel unui mandat de aproape un an.

De asemenea, Vochin a transmis un mesaj şi pentru Mihai Stoichiţă. Directorul tehnic de la FRF declara, înainte de startul EURO 2023, că România U21 se poate lupta pentru marele trofeu.

În acest context, Vochin a declarat că Stoichiţă trebuie să evite să mai facă astfel de declaraţii, deşi acestea aveau scopul de a mobiliza jucătorii.

„Termină după EURO. Obiectivul cred că era ieşirea din grupe, nu neapărat calificarea în semifinale, nu ştiu ce obiectiv i-a trasat Mihai (n.r. Stoichiţă). Cred că obiectivul rezonabil era ieşirea din grupe. (N.r. Despre declaraţiile lui Mihai Stoichiţă) Cred că a vrut să-i îmbărbăteze. Probabil asta a vrut, dar trebuie să-şi schimbe stilul”, a declarat Andrei Vochin, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și