Închide meniul

Basarab Panduru, cuvinte grele pentru Edi Iordănescu, după vizita la Real Madrid: „Du-te la Cadiz şi întreabă cum s-au salvat de la retrogradare”

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2022, 14:53

Basarab Panduru, cuvinte grele pentru Edi Iordănescu, după vizita la Real Madrid: „Du-te la Cadiz şi întreabă cum s-au salvat de la retrogradare

Basarab Panduru, şocat de unii jucători din Liga 1

Basarab Panduru a fost secundul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova / Hepta

  • Basarab Panduru l-a criticat pe Edi Iordănescu
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Basarab Panduru a venit cu cuvinte grele pentru Edi Iordănescu, după ce selecţionerul României s-a dus în cantonamentul lui Real Madrid pentru a fura meserie de la Carlo Ancelotti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panduru susţine că Edi ar fi fost mai inspirat să înveţe de la echipele mai mici, aşa cum acesta consideră că este şi naţionala României.

Basarab Panduru, cuvinte grele pentru Edi Iordănescu, după vizita la Real Madrid

„N-a fost prea fericită povestea asta. Nu cred că ajută foarte mult să povestească asta. Nu văd care e legătura între o echipă de club care e obişnuită să câştige tot cu una care e obişnuită să câştige mai nimic. Nici perioada precompetiţională de la echipele de club nu e totuna cu cea de la echipa naţională.

Reclamă

Edi are o sarcină ingrată, o generaţie cu multe accidentări, cu plictisiţi poate. Selecţionerul nu este egal cu antrenor. Selecţioner e una, antrenor e alta. Punct şi de la capăt

Dacă vrei să faci ceve, nu te duci la Barca sau Real, la Guardiola sau Ancelotti, că te nenoroceşti. Ce scheme, ce tactici, ce filosofie… că ăştia nu sunt în stare să paseze.

Reclamă

Du-te la Espanyol, Cadiz şi întreabă acolo cum s-au salvat de la retrogradare, că noi acolo suntem, noi la nivelul ăla suntem. Faptul că se duce undeva şi că nu stă degeaba, îl ajută. Unii au învăţat fotbal la echipa naţională, odată cu trecerea meciurilor, adică despre ce vorbim”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

România va fi repartizată în urna a doua sau a treia la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2024

România va fi repartizată în urna a doua sau a treia la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2024. „Tricolorii” vor afla exact în ce urnă vor fi prezenți în funcție de rezultatele din ultimele două meciuri din Liga Națiunilor.

Tragerea la sorți pentru Euro 2024, din Germania, se va desfășura pe 9 octobmrie, ora 13:00 (ora României), la Festhalle Frankfurt.

Reclamă 4 / 0/3

Ținând cont că Rusia a fost interzisă la Euro, iar gazda Germania este calificată automat, în urne se vor afla 53 de reprezentative, care vor fi repartizate în 10 grupe, astfel: 7 grupe de câte 5 și 3 grupe de câte 6.

„Urnele valorice vor fi realizate în baza ierarhiei Ligii Națiunilor 2022-23. Cele 4 câștigătoare din Nations League vor fi într-o urnă specială* (și vor fi alocate în grupe de câte 5), următoarele 6 vor fi în prima urnă, apoi ultimele echipe din Liga A, câștigătoarele grupelor din Liga B plus cea mai bună echipă de pe locurile 2 în Liga B vor fi în a doua urnă ș.a.m.d.

În funcție de rezultatele din ultimele două runde, România poate fi în:

URNA A DOUA: dacă reușește să câștige grupa, lucru încă posibil matematic dacă învingem Finlanda și Bosnia și Herțegovina, pe cea din urmă la minimum două goluri, și dacă, în același timp, Muntenegru remizează la Zenica și apoi pierde pe teren propriu cu Finlanda; dacă va fi echipa de pe locul secund cu cel mai bun punctaj din Liga B.

URNA A TREIA: dacă încheiem grupa pe oricare alt loc. Întrucât Germania, gazda turneului final, și Rusia, alocată în Liga B (2022/23) dar exclusă ulterior, nu vor lua parte la preliminarii, naționala noastră nu poate ajunge în urna a patra”, a anunțat FRF, pe site-ul oficial.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14
apr.
0:10
Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine”
23:59 LIVE SCOREUcraina – România 2-2, în Billie Jean King Cup. Ana Bogdan şi Jacqueline Cristian, victorii fabuloase cu Svitolina şi Tsurenko! 23:55 Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă 23:47 Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării 23:30 Estoril – Braga 0-1, în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2! Gil Vicente – Sporting 0-4 23:30 U Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni” au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve! 23:23 Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului 23:03 „Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj 22:51 VideoIon Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea” 22:13 VIDEOScene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto – Famalicao! Evanilson a lovit un adversar cu capul în gură! Ce a urmat Vezi toate știrile
Pe același subiect
Costel Gâlcă e gata să revină în Liga 1 şi aşteaptă telefonul lui Mihai Rotaru
Liga 1 • 12 apr., 14:02
Costel Gâlcă e gata să revină în Liga 1 şi aşteaptă telefonul lui Mihai Rotaru: „Sunt dispus să mă întorc!”
Basarab Panduru l-a recomandat pe Costel Gâlcă la Universitatea Craiova
Liga 1 • 11 apr., 9:04
„E o soluție!” Basarab Panduru l-a recomandat pe Costel Gâlcă la Universitatea Craiova! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru
Veste uriașă pentru Edi Iordănescu
Echipa naţională • 10 apr., 9:16
Veste uriașă pentru Edi Iordănescu! UEFA ia în calcul mărirea lotului de jucători pentru EURO 2024
Basarab Panduru, mesaj direct despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj
Liga 1 • 6 apr., 20:33
„Ar fi fraieri să nu îl caute” Basarab Panduru, mesaj direct despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj
Bogdan Vătăjelu vrea să fie convocat la EURO, chiar dacă a ajuns în Kazahstan
Echipa naţională • 5 apr., 20:50
„Vin și pe jos în Germania!” Bogdan Vătăjelu vrea să fie convocat la EURO, chiar dacă a ajuns în Kazahstan