Închide meniul

Basarab Panduru, reacţie virulentă după ce a auzit ce a spus Bogdan Racoviţan: „Ştii ce m-a mirat pe mine?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iunie 2023, 17:53

Reclamă
Basarab Panduru, reacţie virulentă după ce a auzit ce a spus Bogdan Racoviţan: „Ştii ce m-a mirat pe mine?!

Basarab Panduru nu le dă şanse celor de la Dinamo

Basarab Panduru, în timpul unui interviu / Orange Sport

Basarab Panduru a avut o reacţie virulentă după ce a auzit ce a spus Bogdan Racoviţan după România u21 – Spania U21 0-3. „Tricolorul” de la naţionala de tineret a României a spus că s-a sufocat în partida pe care Spania a dominat-o clar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru a fost uluit de declaraţia pe care a dat-o Racoviţan şi a spus că nu înţelege cum a spus aşa ceva jucătorul lui Emil Săndoi.

Basarab Panduru, reacţie virulentă după ce a auzit ce a spus Bogdan Racoviţan

”Ştii ce m-a mirat pe mine? Când vine Racoviţan şi spune <<Ne-am sufocat>>, păi pe ce te-ai sufocat? Ai stat numai pe 16 metri. Ai stat doar pe loc, unde ai alergat? Tu, uitându-te la Racoviţan ţi s-a părut că a alergat într-una?”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Bogdan Racoviţan, explicaţii după România U21 – Spania U21 0-3

Bogdan Racoviţan a venit cu primele explicaţii după meciul România U21 – Spania U21, scor 0-3, din debutul la EURO 2023. Căpitanul tricolorilor a transmis un mesaj de luptă după confruntarea din Ghencea, pierdută la scor de neprezentare în Ghencea.

Naţionala României U21 mare de jucat două meciuri în Grupa B de la turneul final. Jucătorii lui Emil Săndoi se vor duela cu Ucraina şi Croaţia, tot pe Stadionul Steaua.  Ambele partide vor fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Cred că am început bine. La sfârşitul primei reprize am simţit că începe greu, cred că în a doua am căzut fizic. Din păcate, nu a ieşit azi.

Cred că putem să încercăm să jucăm mai mult, cu personalitate. Poate a fost şi puţină presiune azi. Nu e nimic terminat, e primul meci. Ştiam că o să fie greu, mergem mai departe. Trebuie să rămânem cu capul sus, mai sunt două meciuri şi nu ne lăsăm„, a declarat Bogdan Racoviţan pentru tvr.ro.

La pauză eu zic că se putea mai mult. S-a văzut experienţa, sperăm ca în meciurile următoare să putem mai mult. Sper să joc mai mult, Mister decide. Eu sper să ajut echipa cum pot.

Reclamă 4 / 0/3

Mister face tactica, ce zice el noi trebuie să respectăm. Le mulţumim fanilor care au venit să ne susţină, ne pare rău că nu am obţinut rezultatul pe care îl doreau ei„, a spus şi Jovan Markovic.

România – Spania 0-3, la EURO U21 2023

Abel Ruiz a semnat o ratare incredibilă pe finalul primei reprize. Nu a reuşit să marcheze cu poarta goală. Fără şut pe spaţiul porţii în primele 45 de minute, ibericii s-au descătuşat după pauză. Baena a deschis scorul în minutul 55, iar Miranda a redus la tăcere publicul din Ghencea cu reuşita din minutul 62. În al cincilea minut al prelungirilor, Sergio Gomez a stabilit rezultatul final din lovitură liberă.

La finalul primei etape din Grupa B, Spania U21 şi Ucraina U21 au câte trei puncte. Pentru tinerii tricolori urmează duelul cu galben-albaştrii.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și