Închide meniul

Belarus – România LIVE VIDEO | Bănel Nicoliţă, uluit când a aflat că FCSB riscă să nu aibă niciun jucător titular la naţională

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 octombrie 2023, 16:41 / Actualizat: 19 octombrie 2023, 17:34

Reclamă
Belarus – România LIVE VIDEO | Bănel Nicoliţă, uluit când a aflat că FCSB riscă să nu aibă niciun jucător titular la naţională

Bănel Nicoliță, sfat pentru Darius Olaru după scandalul de la națională

Bănel Nicoliţă, în timpul unui interviu/ Antena Sport

Bănel Nicoliţă a fost uluit când a aflat că FCSB riscă să nu aibă niciun jucător titular la naţională în meciul Belarus – România, care va fi în format LIVE VIDEO, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Fostul internaţional a răbufnit şi nu îşi explică de ce Edi Iordănescu ar putea lua o astfel de decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoliţă a scris istorie în tricoul roş-albastru şi e sigur că FCSB nu are rival în România. Acesta e convins că Darius Olaru şi Florinel Coman ar trebui să nu lipsească din primul 11.

Belarus – România LIVE VIDEO | Bănel Nicoliţă, uluit când a aflat că FCSB riscă să nu aibă niciun jucător titular la naţională

FCSB să nu aibă niciun jucător în primul 11? Probleme grave din punctul meu de vedere. În mod normal, nucleul de jucători se face de la cele mai bune echipe. Eu o văd pe FCSB numărul 1 în România și tu să nu ai niciun jucător titular în primul 11 e o problemă.

Este punctul meu de vedere. FCSB e echipa de pe primul loc, care conduce clasamentul, care e într-o formă bună. Pentru mine e grav să nu ai niciun jucător titular. E foarte greu să-l bagi pe Olaru, poate în locul lui Screciu.

Era greu să-l bage pe Olaru. Dar nu am mai văzut de mult timp în echipa națională să nu fie niciun stelist (n.r. – jucător de la FCSB).

Reclamă

Înainte, în echipa națională a României eram 5 inși. Echipa e în formă bună și tu să nu ai niciun jucător? Mi se pare wow. Să nu fie niciun jucător de la echipa de pe primul loc… Olaru și Coman sunt motoarele echipei. Cei mai buni jucători de la FCSB și nu prinde niciunul loc de titular”, a declarat Bănel Nicoliță la fanatik.ro.

Trei jucători de la FCSB sunt în lotul lui Edi Iordănescu. Florinel Coman este aşteptat să fie titularizat de Edi Iordănescu în disputa cu Belarus, care îi poate duce pe tricolori pe primul loc în grupa din preliminariile EURO 2024. Cel mai probabil, Ştefan Târnovanu şi Darius Olaru vor începe pe bancă partida din Ungaria.

Primul 11 probabil al României, pentru meciul cu Belarus: România (4-3-3): Moldovan – Raţiu, Burcă, Drăguşin, Bancu – Screciu, R. Marin, Stanciu – Man, Alibec, Coman

Reclamă 4 / 0/3

Tricolorii şi-au ales numerele de pe tricouri pentru meciul cu Belarus:

1. Florin Niţă, 12. Horaţiu Moldovan, 16. Ştefan Târnovanu, 2. Andrei Raţiu, 3. Radu Drăguşin, 4. Bogdan Racoviţan, 5. Vladimir Screciu, 11. Nicuşor Bancu, 15. Andrei Burcă, 6. Marius Marin, 8. Alexandru Cicâldău, 10. Nicolae Stanciu, 14. Ianis Hagi, 18. Răzvan Marin, 19. Darius Olaru, 21. Olimpiu Moruţan, 23. Deian Sorescu, 7. Denis Alibec, 9. Denis Drăguş, 13. Valentin Mihăilă, 17. Florinel Coman, 20. Dennis Man, 22. Louis Munteanu.

Cristi Balaj, reacţie vehementă după ce Daniel Bîrligea a fost scos din lotul naţionalei

Trei jucători vor urmări meciul cu Belarus din tribune: Andrei Borza, Adrian Rus şi Daniel Bîrligea. Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a reacţionat la scurt timp după vestea că jucătorul formaţiei din Gruia nu face parte din planurile selecţionerului pentru meciul din această seară.

Vestea nu i-a picat bine lui Balaj, dar este convins că această experienţă îl va întări pe atacantul celor de la CFR Cluj:

Nu sunt fericit, dar nu voi comenta niciodată deciziile selecționerului. E important să fie inspirat și să câștigăm. Bîrligea sunt convins că va ajunge un jucător important al echipei naționale. Trebuie să știe să sufere, să muncească. E o încercare pentru el, iar viața fotbalului te verifică.

Dacă în momentele acestea demonstrezi că ești puternic, atunci 100% meriți și fotbalul te va răsplăti. La cum îl cunosc, e mai mult decât pozitiv. Pentru el e cel mai important ca echipa să câștige. Indiscutabil, îl va ambiționa și mai tare”, a declarat Cristi Balaj.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și