Închide meniul

Belarus – România LIVE VIDEO | Basarab Panduru, înainte de dubla cu Belarus şi Andorra: „Totul e în favoarea noastră”

Dan Roșu Publicat: 11 octombrie 2023, 9:29

Reclamă
Belarus – România LIVE VIDEO | Basarab Panduru, înainte de dubla cu Belarus şi Andorra: „Totul e în favoarea noastră

Belarus - România LIVE VIDEO | Basarab Panduru, înainte de dubla cu Belarus şi Andorra

Jucătorii României sărbătoresc marcarea unui gol - Profimedia Images

Belarus – România LIVE VIDEO | Basarab Panduru susţine că România are 90% şanse de calificare la EURO 2024. Asta înaintea dublei cu Belarus şi Andorra. Belarus – România e live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, joi, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internaţional a făcut referire şi la contextul războiului din Israel, dar şi la faptul că tricolorii sunt pe locul secund în Grupa I a preliminariilor, înainte de o dublă din urma căreia obiectivul e obţinerea celor şase puncte.

Belarus – România LIVE VIDEO | Basarab Panduru, înainte de dubla cu Belarus şi Andorra

”Tot ce se întâmplă e în favoarea noastră. Jucăm cu Belarus şi Andorra, avem meciurile ălea cum le avem. Avem şanse mari. 90% suntem la EURO, nu văd ce ne poate împiedica, mi se pare că prea multe lucruri trebuie să se schimbe să nu aibă loc.

Mi se pare că e prea mare tragedia să intri la meci şi să uiţi de toate. Sunt probleme prea mari în Israel, e dramă ce acolo”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Înainte de dubla menţionată mai sus, România e pe 2 în Grupa I, cu 12 puncte după primele 6 partide disputate. Elveţia e lider, cu 14 puncte, iar Israel, echipa cu care luptăm pentru locul 2, e pe 3, cu 11 puncte.

Reclamă

Meciul dintre Israel și Elveția a fost reprogramat

Meciul dintre Israel și Elveția a fost reprogramat. Oficialii de la UEFA au ales o nouă dată pentru duelul din grupa României, care ar fi trebuit să se joace în această lună.

Partida menționată anterior nu se mai poate disputa pe terenul selecționatei din Israel, având în vedere conflictul de pe teritoriul acesteia. Astfel, oficialii de la Nyon au fost nevoiți să mute partida în luna noiembrie.

Partida dintre Israel și Elveția ar fi trebuit să se joace pe data de 12 octombrie, în aceași zi în care se joacă și meciul dintre Belarus și România, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY de la ora 21:45.

Reclamă 4 / 0/3

Având în vedere conflictul din Israel, oficialii UEFA au fost nevoiți să mute partida pe data de 15 noiembrie, cu doar 3 zile înainte de meciul pe care selecționata amintită anterior îl va disputa cu România.

Astfel, în luna noiembrie, principala adversară a României pentru calificarea la EURO 2024 va fi nevoită să joace 3 meciul în decursul a 7 zile. Este vorba despre partidele cu Elveția (15 noiemrbie), România (18 noiembrie) și Andorra (21 noiembrie).

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și