Închide meniul

Meciul dintre Israel și Elveția a fost reprogramat! Când se va juca partida din grupa României

Alex Ioniță Publicat: 10 octombrie 2023, 20:00

Reclamă
Meciul dintre Israel și Elveția a fost reprogramat! Când se va juca partida din grupa României

Meciul dintre Israel și Elveția a fost reprogramat

Jucătorii naţionalei statului Israel, în meciul cu România / Profimedia Images

Meciul dintre Israel și Elveția a fost reprogramat. Oficialii de la UEFA au ales o nouă dată pentru duelul din grupa României, care ar fi trebuit să se joace în această lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida menționată anterior nu se mai poate disputa pe terenul selecționatei din Israel, având în vedere conflictul de pe teritoriul acesteia. Astfel, oficialii de la Nyon au fost nevoiți să mute partida în luna noiembrie.

Meciul dintre Israel și Elveția a fost reprogramat. Partida se va juca pe 15 noiembrie

Partida dintre Israel și Elveția ar fi trebuit să se joace pe data de 12 octombrie, în aceași zi în care se joacă și meciul dintre Belarus și România, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY de la ora 21:45.

Având în vedere conflictul din Israel, oficialii UEFA au fost nevoiți să mute partida pe data de 15 noiembrie, cu doar 3 zile înainte de meciul pe care selecționata amintită anterior îl va disputa cu România.

Astfel, în luna noiembrie, principala adversară a României pentru calificarea la EURO 2024 va fi nevoită să joace 3 meciul în decursul a 7 zile. Este vorba despre partidele cu Elveția (15 noiemrbie), România (18 noiembrie) și Andorra (21 noiemrbie).

Reclamă

Totuși, reprezentanții forului continental nu au specificat nimic despre partida dintre Kosovo și Israel, care era programată inițial pe data de 15 octombrie.

Cel mai probabil, ultimele 2 partide pe care Israel ar fi trebuit să le joace pe teren propriu în această campanie de calificare pentru Campionatul European, meciurile cu Elveția și România), se vor disputa pe teren neutru.

În momentul de față, Israel se află pe locul al 3-lea în Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024 și este principala adversară cu care „tricolorii” se luptă pentru un bilet la turneul final din Germania. Iată cum arată situația din grupa primei reprezentative, înaintea partidelor din luna octombrie:

Reclamă 4 / 0/3
  1. Elveția – 14 puncte
  2. România 12 puncte
  3. Israel 11 puncte
  4. Belarus 4 puncte
  5. Kosovo 4 puncte
  6. Andorra – 2 puncte

Vedeta naţionalei Israelului s-a prăbuşit emoţional

Manor Solomon a transmis un mesaj de susţinere pentru israelieni, după ce războiul cu organizaţia Hamas continuă să facă victime. Vedeta naţionalei a transmis faptul că oameni nevinovaţi au avut de suferit din cauza conflictului.

„În ultimele zile, țara mea, familia mea, prietenii mei și oamenii care mă iubesc au trecut prin iad. Peste 800 de israelieni au fost uciși, cei mai mulți omorâți într-o singură zi de la Holocaust. Peste 150 de oameni răpiți, inclusiv femei, copii și bătrâni. Mii de rachete lansate spre civili nevinovați.

Hamas nu face și nu a făcut niciodată nimic în beneficiul palestinienilor. Hamas e o organizație teroristă cu o singură țintă, ca evreii să dispară de pe fața pământului. A susține Hamas înseamnă să sprijini terorismul, la fel ca a susține Al-Qaeda, ISIS și atacurile din 9 septembrie. Israel are dreptul să se apere”, a transmis Manor Solomon, pe contul oficial de Instagram.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și