Închide meniul

Belarus – România LIVEVIDEO | Dorinel Munteanu vrea să preia naţionala: „Orice antrenor minte când spune că nu e interesat”

Dan Roșu Publicat: 11 octombrie 2023, 10:47 / Actualizat: 18 octombrie 2023, 16:55

Reclamă
Belarus – România LIVEVIDEO | Dorinel Munteanu vrea să preia naţionala: „Orice antrenor minte când spune că nu e interesat

Belarus - România LIVE VIDEO | Dorinel Munteanu vrea să preia naţionala

Dorinel Munteanu, în tricoul României - Profimedia Images

Belarus – România LIVEVIDEO | Dorinel Munteanu vrea să preia naţionala, condusă acum de Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până atunci, „Munti” aşteaptă o calificare a tricolorilor la EURO 2024. Următorul meci din campania de calificare, Belarus – România, e joi, de la 21:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Edi Iordănescu se va despărţi de echipa naţională în 2024, chiar dacă se va califica la EURO. Edi vrea să plece după competiţia din vara viitoare, din Germania. Ar putea fi prima şansă pentru antrenorul Oţelului.

Belarus – România LIVEVIDEO | Dorinel Munteanu vrea să preia naţionala

„Sigur! Orice antrenor minte când spune că nu e interesat de echipa națională! Am o vârstă la care nu sunt nici tânăr, nici bătrân, deci este timp pentru echipa națională.

Deocamdată îmi doresc să trăim acele momente cu o calificare, după aceea mă gândesc și la obiectivele personale. Acum vreau să termin în primele 6 locuri cu Oțelul, apoi fac alte calcule”, a spus Dorinel Munteanu, citat de gsp.ro.

Reclamă

Dorinel Munteanu: „Suntem la mâna noastră”

România e pe locul 2 în Grupa I de calificare la EURO 2024 şi, în cazul în care va obţine maximum de puncte din dubla cu Belarus şi Andorra, va deveni lider, ţinând cont de amânarea partidei Israel – Elveţia.

„Suntem la mâna noastră, mai ales că suntem neînvinși în grupă. Cele două confruntări din octombrie sunt accesibile la prima vedere. Și de noi au depins multe meciuri, doar de noi. Meciul cu Anglia, cel cu Portugalia… Mi-aș dori să mă bucur de o calificare”, a mai spus Neamţul.

Meciul dintre Israel și Elveția a fost reprogramat

Meciul dintre Israel și Elveția a fost reprogramat. Oficialii de la UEFA au ales o nouă dată pentru duelul din grupa României, care ar fi trebuit să se joace în această lună.

Reclamă 4 / 0/3

Partida menționată anterior nu se mai poate disputa pe terenul selecționatei din Israel, având în vedere conflictul de pe teritoriul acesteia. Astfel, oficialii de la Nyon au fost nevoiți să mute partida în luna noiembrie.

Partida dintre Israel și Elveția ar fi trebuit să se joace pe data de 12 octombrie, în aceași zi în care se joacă și meciul dintre Belarus și România, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY de la ora 21:45.

Având în vedere conflictul din Israel, oficialii UEFA au fost nevoiți să mute partida pe data de 15 noiembrie, cu doar 3 zile înainte de meciul pe care selecționata amintită anterior îl va disputa cu România.

Astfel, în luna noiembrie, principala adversară a României pentru calificarea la EURO 2024 va fi nevoită să joace 3 meciul în decursul a 7 zile. Este vorba despre partidele cu Elveția (15 noiemrbie), România (18 noiembrie) și Andorra (21 noiembrie).

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și