Închide meniul

Belarus – România LIVE VIDEO | Vlad Chiricheș le ține pumnii „tricolorilor”: „Sunt șanse foarte bune”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 11 octombrie 2023, 23:21

Belarus – România LIVE VIDEO | Vlad Chiricheș le ține pumnii tricolorilor”: Sunt șanse foarte bune”

Vlad Chiricheş, convins că poate prinde lotul României la EURO 2024

Vlad Chiricheș. în timpul unui meci pentru echipa națională / Hepta

Belarus – România LIVE VIDEO | Vlad Chiricheș le ține pumnii „tricolorilor”, înaintea partidei de la Budapesta. Fotbalistul care a revenit în această vară la FCSB este, în momentul de față, accidentat și s-a declarat trist pentru că nu se află în lotul convocat de Edi Iordănescu, pentru partidele din această lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” se vor duela cu selecționata din Belarus, joi, de la ora 21:45. „Finala” de la Budapesta se va vedea în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Belarus – România LIVE VIDEO | Vlad Chiricheș le ține pumnii „tricolorilor”. Ce a spus despre situația din grupa României

Fundașul ajuns la 33 de ani a vorbit despre „dubla” „tricolorilor” din această lună. Vlad Chiricheș este de părere că situația din grupa primei reprezentative, având în vedere meciurile selecționatei din Israel, care au fost amânate din cauza conflictului din Țara Sfântă, nu ar trebui să îi încurce pe elevii lui Edi Iordănescu.

Jucătorul legitimat la FCSB este de părere că România are șanse mari de a se califica la Campionatul European din 2024, deoarece „tricolorii” se află la „mâna lor”, dat fiind faptul că prima reprezentativă se află, în momentul de față, pe locul al 2-lea în grupă, cu 1 punct peste Israel.

De asemenea, fundașul a menționat faptul că este trist pentru că nu poate să îi ajute pe „tricolori” la meciurile cu Belarus și Andorra, având în vedere faptul că s-a accidentat la finalul lunii august, la Arad, în meciul pierdut de FCSB în fața celor de la UTA, cu scorul de 1-2.

Reclamă

„Eu sper ca ei să se ridice la un nivel foarte bun, să câştige, să rămânem cu aceleaşi şanse foarte bune de calificare, să se întoarcă la Bucureşti şi să câştige meciul cu Andorra. Cred că dacă băieţii se ridică la un nivel foarte bun şi fac tot ceea ce trebuie nu cred că vom avea probleme.

Am văzut şi la Bucureşti că dacă au jucat cum trebuie şi ce trebuie au controlat jocul. Da, clar e nevoie de aceste şase puncte ca la ultimele două jocuri să fim mai liniştiţi. (n.r. meciurile reprogramate) Nu cred că ne încurcă cu nimic, până la urmă stăm la mâna noastră, echipa naţională se poate califica”, a spus Vlad Chiricheș, potrivit sport.ro.

Vlad Chiricheș: „Normal că sunt trist”

„Am vorbit cu ei, şi cu Nicu, cu Răzvan, clar sunt şanse foarte bune de calificare, suntem pe locul 2, la mâna noastră şi când jucătorii vin la echipa naţională trebuie să dea tot ce e mai bun şi să câştige

Reclamă 4 / 0/3

Normal că sunt trist că nu sunt acolo şi dezamăgit că nu am reuşit să vin din cauza accidentărilor, îmi doresc să îmi revin, să fiu bine şi vedem mai departe.

Îmi doresc să fiu bine până în acţiunea din noiembrie şi să vedem ce va fi. Mesajul pentru ei e să se ridice la cel mai înalt nivel al lor, să aibă o atitudine bună, să fie pozitivi şi să aducă cele şase puncte”, a spus fundașul de la FCSB

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și